Προτάσεις για δώρα τελευταίας στιγμής!

Είμαστε δύο μέρες πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε δύο μέρες θα μπούμε στο 2019 και συνηθίζεται να αφήνουμε δώρα κάτω από το δέντρο και να τα ανταλλάζουμε με την οικογένειά μας και δικούς μας ανθρώπους.

Υπάρχουν ή όχι μικρά παιδιά στην οικογένεια, είναι ευκαιρία φέτος να γίνετε εσείς για λίγο ο Άγιος Βασίλης που θα τους κάνετε όλους χαρούμενους, με αυτή την πρωτοβουλία σας.

Αν λοιπόν δεν το είχατε ήδη σκεφτεί, μην αγχώνεστε έχετε δύο ολόκληρες μέρες ν πάτε στα μαγαζιά και να κάνετε μικρά,ωραία και συμβολικά δώρα για όλους.

Για τη μαμά

Ένα κολιέ, ένα κραγιόν, ένα μασάζ για α ξεκουραστεί θα είναι ιδανική λύση για δώρο και θα το εκτιμήσει δεόντως.

Για τον μπαμπά

Κάποιο αναπτήρα, εάν καπνίζει ή κομπολόι αν το έχει κόψει ή ενα βιβλίο, ανάλογα με τα γούστα του. Τέλος ως κάτι διαφορετικό αν του αρέσει να πίνει ουίσκι ή κρασί,ένα απλό και όμορφο κατάλληλο ποτήρι, σίγουρα θα του άρεσε.

Για τα αδέρφια

Εδώ θα σου προτείνω μερικές δοκιμασμένες λύσεις που θα τα ικανοποιήσουν όλα! Άρωμα, σετ κασκόλ-γάντια-σκουφάκι, ημερολόγιο για το νέο έτος, σκουλαρίκια για τα κορίτσια, ή κάποιο ρολόι. Στην αγορά υπάρχουν ωραία και οικονομικά.

Για την κοπέλα σου ή το αγόρι σου

Και εδώ μας κάνει το άρωμα, αλλιώς ένα γεύμα για δύο που μπορείς να το ετοιμάσεις μόνος-μόνη στο σπίτι σου, εισιτήρια για σινεμά, ή τέλος κάποιο ρούχο.

Γενικές ιδέες

Πέρα από τα παραπάνω που σου έχω για κάθε περίσταση αυτές τις μέρες ωραία δώρα, συμβολικά αλλά και χρήσιμα για όλους είναι οι πυτζάμες και οι κάλτσες. Επίσης μπορείς να αγοράσεις κορνίζες και να βάλεις μια ωραία φωτογραφία με σένα και το άτομο στο οποίο θα την κάνεις δώρο.

,