Αρχική / Εκπαίδευση / Φοιτητικά Νέα / Στις 11 θα αρχίσουν σήμερα τα μαθήματα στο ΑΠΘ

Στις 11 θα αρχίσουν σήμερα τα μαθήματα στο ΑΠΘ

Ανακοίνωση αναφορικά με την λειτουργία του, για σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, εξέδωσε το ΑΠΘ, μετά το κύμα κακοκαιρίας  που σάρωσε τη χώρα και έφερε χιόνια και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλες οι υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν κανονικά την Πέμπτη 10/1/2019.Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα από το πρωί έως τις 11:00 πμ λόγω των δυσκολιών κανονικής μετακίνησης των φοιτητών. Παρακαλούνται οι διδάσκοντες όπως οργανώσουν και ανακοινώσουν την αναπλήρωση των μαθημάτων που δεν θα διδαχθούν την Πέμπτη 10/1/2019».

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και του επερχόμενου παγετού  το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος για σήμερα Πέμπτη 10 -01-2019.

Τα σχολεία στον νομό Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

16ο Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Για 16η συνεχή χρονιά διοργανώνεται το φοιτητικό συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΦΣΔΕΤ), από τους προπτυχιακούς φοιτητές ...

Ομαδικές εργασίες! Τι τύπους φοιτητών θα συναντήσεις

Οι ομαδικές εργασίες είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σχολής. Όλοι οι φοιτητές καλούμαστε μια τουλάχιστον ...

Φοιτητικές εκλογές 2019!

Ολοκληρώθηκαν χθες, 10 του μήνα οι φοιτητικές εκλογές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *