Μήπως το σύμπαν σε μισεί; 5 πράγματα για να ταυτιστείς αν είσαι άτυχος!

Έχεις ακούσει ή διαβάσει ποτέ για τον περίφημο “νόμο του Μέρφι” και γενικά για θεωρίες για τους άτυχους και γκαντέμηδες αυτού του κόσμου που ζούμε;

Αν η απάντηση σου είναι ναι, ίσως πιστεύεις ότι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία και εσύ. Όπως και να έχει όμως αν νιώθεις άτυχος,ότι όλες οι αδικίες και τα πιο παράξενα πράγματα που δεν γίνονται με τίποτα, συμβαίνουν σε σένα, δες αυτό το άρθρο και ταυτίσου ελεύθερα!

Ατυχία no 1!

Θα περάσει το μέτρο,το λεωφορείο ή οποιαδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο (ακόμη και τα ταξί) την ώρα που μόλις θα έχεις φτάσει στην αφετηρία. Και πρόσεξε αυτό δεν σου έχει συμβεί μία ή δύο φορές, αλλά συνεχώς. Λες και κάποιος θέλει να είσαι μόνιμος αργοπορημένος.

Ατυχία no 2!

Θα πάθεις κάτι αστείο ή άβολο ή ακόμη χειρότερα θα γλιστρήσεις και θα πέσεις την πιο ακατάλληλη στιγμή. Και τι εννοώ με αυτό; Μα φυσικά όταν θα είσαι με παρέα και ειδικά με κάποιον ή κάποια που δεν θα ήθελες να σε δει έτσι.

Ατυχία no 3!

Επειδή όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις παράξενες μας, θα αναφερθώ σε μια από αυτές. Μπορεί κάποιος να μη θέλει όταν είναι στο λεωφορείο ή στο μετρό να έρθει κάποιος άλλος συγκεκριμένος άνθρωπος που είναι ήδη κοντά του, να κάτσει δίπλα του. Επειδή λοιπόν κάνει αυτή την τη σκέψη, 99 % θα έρθει τελικά ο άλλος δίπλα του.

Ατυχία no 4!

Βρίσκεσαι σε κάποια ουρά περιμένοντας να πληρώσεις κάτι ή με το αμάξι σου προσπαθείς να κάνεις υπομονή για να περάσεις επιτέλους εκείνο το φανάρι. Μόλις όμως δεν αντέχεις άλλο να κάθεσαι έτσι μια βρεις την ευκαιρία να αλλάξεις ουρά, μάντεψε τι γίνεται! Η ουρά που ήσουν ήδη πηγαίνει πιο γρήγορα πια, ενώ η ουρά που πήγες μόλις ενώ πριν κυλούσε εκείνη πιο γρήγορα, τώρα έχει κολλήσει.

Ατυχία no 5!

Για το τέλος αφήσαμε κάτι πιο αστείο! Οι μόνιμα άτυχοι άνθρωποι είναι άτυχοι και σε κάθε μα κάθε παιχνίδι που θα παίξουν με την παρέα τους. Από χαρτιά, μέχρι επιτραπέζια και παντομίμα, σε οτιδήποτε όσο καλοί κι αν είναι σε σχέση με τους άλλους,θα βρεθεί συνήθως κάποιος άλλος που θα τους κλέψει την νίκη.