Η Δούκισσα Νομικού με το μπουρνούζι της είναι πολύ γλυκιά!

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα το οποίο θα λέγαμε έχει καθιερωθεί τόσο για την όμορφη παρουσία της αλλά και για την γλυκύτητα και εξυπνάδα της.

Η Δούκισσα πριν ένα χρόνο περίπου έγινε μητέρα όμως αυτό δεν φαίνεται καθόλου στο σώμα της καθώς επανήλθε γρήγορα στα σωστά κιλά με διατροφή και γυμναστική.

Ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram Θέτοντας τον 6ο στόχο της.

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Να μην με ξεχνάω. Να με αγαπώ, να με φροντίζω.

Εμείς οι γυναίκες καλούμαστε καθημερινά να ανταποκριθούμε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους,
αφιερώνοντας χρόνο στα παιδιά μας, στους άντρες μας, στους γονείς μας, στους φίλους μας. Οφείλουμε όμως να αφιερώνουμε χρόνο και στον εαυτό μας.
Πρέπει να μας αγκαλιάζουμε. Να ανακαλύπτουμε τί μας ευχαριστεί, τί μας βελτιώνει, τί μας ολοκληρώνει.
Άλλωστε, μόνο αν είμαστε πλήρεις εμείς οι ίδιες θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ουσιαστική αγάπη στους γύρω μας”.

Δείτε τη φώτο:

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Οι 10 στόχοι μου για το 2019? Ο έκτος είναι ο εξής: #Νο6 ~ Να μην με ξεχνάω. Να με αγαπώ, να με φροντίζω. Εμείς οι γυναίκες καλούμαστε καθημερινά να ανταποκριθούμε σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, αφιερώνοντας χρόνο στα παιδιά μας, στους άντρες μας, στους γονείς μας, στους φίλους μας. Οφείλουμε όμως να αφιερώνουμε χρόνο και στον εαυτό μας. Πρέπει να μας αγκαλιάζουμε. Να ανακαλύπτουμε τί μας ευχαριστεί, τί μας βελτιώνει, τί μας ολοκληρώνει. Άλλωστε, μόνο αν είμαστε πλήρεις εμείς οι ίδιες θα μπορέσουμε να προσφέρουμε ουσιαστική αγάπη στους γύρω μας. #ΕιμαιΓυναικα #ΕσεναΠοιαΕιναιΗΥπερδυναμηΣου; ??❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις