3 Beauty Tips για τις βροχερές ημέρες

Μην σε μπερδεύει ο τίτλος. Αγαπάμε τις βροχερές, γλυκά μελαγχολικές ημέρες του χειμώνα. Όμως τις αγαπάμε εκείνες τις Κυριακές που μπορούμε να κάνουμε όλη την ημέρα cocooning και να βλέπουμε με τις ώρες την αγαπημένη μας σειρά στο Netflix και όχι μια καθημερινή που πρέπει να βρισκόμαστε ταυτόχρονα σε 2 μέρη.

Ναι, μιλάμε για όλες αυτές τις φορές που ετοιμάστηκες για να πας κάπου που ήθελες να δείχνεις extra glamorous και με το που βγήκες από το σπίτι η βροχή σου άλλαξε τα σχέδια αλλά και τη διάθεση.

Επειδή τα γνήσια beauty girls δεν πτοούνται από βροχές, ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σου τα expert tips μας για να παραμείνεις περιποιημένη, ακόμη και στη βροχή.

Νο1 τιπ: Επένδυσε σε αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ
Πιο συγκεκριμένα, τα δύο makeup products που πρέπει να είναι οπωσδήποτε αδιάβροχα στο νεσεσέρ σου είναι η βάση -δηλαδή το makeup, concealer-, η μάσκαρα, καθώς όλες γνωρίζουμε αυτή τη μαύρη σκίαση κάτω από τα μάτια, κι εάν χρησιμοποιήσεις ένα eyeliner σου.
Νο2 τιπ: Όχι στα sleek looks
Για μια βροχερή ημέρα, ξέχνα τα ολόισια-super sleek χτενίσματα και πόνταρε σε χαλαρούς κυματισμούς. Λίγη λακ θα βοηθήσει, ώστε να μη φριζάρουν και να μη χαλάσει το αποτέλεσμα αποτέλεσμα από τη βροχή και την υγρασία.
Νο3 τιπ: Το σωστό make up look
Μια βροχερή ημέρα -που δεν ξέρεις πως θα καταλήξει- καλό θα ήταν να μην δοκιμάσεις κάποιο ιδιαίτερο eye look με σκουρόχρωμες σκιές και ένταση. Μια safe επιλογή είναι πάντα ένα κατακόκκινο κραγιόν, η αλαβάστρινη, λαμπερή επιδερμίδα και τα καλοσχηματισμένα φρύδια.

Πηγή: marieclaire.gr