Fashion tips! Πώς θα συνδυάσεις σωστά το αγαπημένο σου φούτερ

Το φούτερ είναι ένα αγαπημένο και πολυφορεμένο ρούχο για εμάς τις γυναίκες,αφού μπορούμε άνετα να το φοράμε τον χειμώνα , από το πρωί ως αργά το απόγευμα.

Μας κρατάει ζεστές ειδικά τις κρύες μέρες και είναι πολύ cozy και χουχουλιάρικο. Με τους σωστούς συνδυασμούς όμως,που θα δούμε και παρακάτω μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό street look και να ξεφύγουμε και από τα κλασσικά.

Φούτερ με πλισέ μακριά φούστα

Ο συγκεκριμένος τύπος φούστας, όπως λογικά ήδη ξέρετε, φέτος είναι ο νούμερο ένα. Οι μακριές τέτοιου στυλ φούστες που τις φοράμε με μποτάκια αλλά και με αθλητικό παπούτσι, συνδυάζονται άψογα με ένα μονόχρωμο φούτερ. Ειδικά αν χρησιμοποιήσεις  έντονα χρώματα θα δώσεις άλλον αέρα στην εμφάνιση σου.

Φούτερ με φόρμα

Το κλασσικό μοτίβο του φούτερ απαιτεί κάτι πιο αθλητικό για να το φορέσεις, όπως είναι φυσικά μια φόρμα ή ένα κολάν. Όμως με ένα ωραίο, κομψό και ίσως μεσάτο παλτό, το φούτερ σου, άρα και εσύ η ίδια θα έχεις πετύχει ένα άκρως σικ outfit, που μπορείς να το διαλέξεις, πέρα από το γυμναστήριο σου.

Φούτερ με παντελόνι

Ένας ακόμη safe συνδυασμός που μπορείς να διαλέξεις είναι το φούτερ με κάποιο παντελόνι, για παράδειγμα τζιν. Όμως και μια καμπάνα σε μονόχρωμο χρώμα ή με σχέδιο όπως το καρό, μη την φοβηθεί.