Αρχική / Εκπαίδευση / Η πρόκληση του «PepsiCo Go» Challenge ξεκίνησε και στην Ελλάδα!

Η πρόκληση του «PepsiCo Go» Challenge ξεκίνησε και στην Ελλάδα!

Η PepsiCo Ευρώπης, σε συνεργασία με την εταιρεία Agorize, μια εταιρεία με εμπειρία στην οργάνωση online επιχειρηματικών προκλήσεων για τους φοιτητές, ανακοινώνει την ενέργεια «PepsiCo Go» Challenge.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αποτελεί μια ψηφιακή πρόκληση, με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων και καινοτόμων ιδεών στο χώρο των τροφίμων-ποτών.

Το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν 9 χώρες: το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ρουμανία, η Σερβία, η Ελλάδα, η Ρωσία και η Νότια Αφρική απευθύνεται σε νέους τελειόφοιτους και απόφοιτους, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μοιραστούν και να αναπτύξουν τις πρωτοποριακές τους ιδέες, σε πάνω από 20 παγκόσμια μεγάλα προϊόντα όπως οι Pepsi, Tropicana, Gatorade, Quaker & Walkers / Lays, μετατρέποντάς τις ιδέες αυτές σε επιχειρηματική στρατηγική. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δείξουν ότι αφουγκράζονται τις ανάγκες και τις εξελίξεις της αγοράς καθώς και τους νέους τρόπους αξιοποίησης των ψηφιακών καναλιών, στο πλαίσιο της στρατηγικής προώθησης προϊόντων και επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, η PepsiCo προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποθέσουν ότι έχουν στη διάθεση τους 100.000 δολάρια για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση στο χώρο των τροφίμων και ποτών και να παρουσιάσουν τα κριτήρια και τον τρόπο με τα οποία θα προωθούσαν την επιχείρηση στην αγορά. Η ενέργεια «PepsiCo Go» Challenge θα ολοκληρωθεί σε 3 στάδια.

Το πρώτο στάδιο, η εκδήλωση ενδιαφέροντος, θα ολοκληρωθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Το δεύτερο στάδιο, στο οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις την ιδέα σου και να την μοιραστείς, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 Φεβρουαρίου έως τις 10 Μαρτίου.

Στο τελευταίο στάδιο, θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς μαζί με έναν σύμβουλο/μέντορα της PepsiCo που θα συμβάλλει στο εγχείρημά σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις την τελική σου παρουσίαση και να διαγωνιστείς για μια θέση στην εταιρεία, από 5 Απριλίου έως 29 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για το «PepsiCo Go» Challenge: www.pepsico-go.com

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

3 Ελληνόπουλα σάρωσαν τα βραβεία στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft Office στη Ν. Υόρκη!

Πρώτευσε η Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist, που διεξήχθη πρόσφατα στη Νέα ...

Ο Δήμος Αναστασιάδης γυμνός στο μπάνιο, τον φωτογραφίζει η Τζένη Θεωνά!

Ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένας πολύ δημοφιλής τραγουδιστής που αυτή την περίοδο είναι σε περιοδεία ...

Ακης Πετρετζίκης: ποζάρει στο Πόρτο Κατσίκι με κοιλιακούς- φέτες

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι από τους πιο διάσημους σεφ στην Ελλάδα. Αυτή την περίοδο απολαμβάνει ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *