Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη: τι ανέβασε η κοπέλα που ήρθε δεύτερη στο My Style Rocks

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη αν και ήταν από τις κοπέλες που δεν μπήκαν από την αρχή στο παιχνίδι, μάλιστα μπήκε λίγους μήνες πριν το τέλος, κατάφερε επάξια να φτάσει στον τελικό.

Φοβερό style, άψογες εμπνεύσεις και πολύ ωραίες εμφανίσεις είδαμε από εκείνη στο My Style Rocks. Ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία έγραψε το πώς νιώθει τώρα που τελείωσε το παιχνίδι αλλά και πώς τα πέρασε.

«Από που να αρχίσω με αυτή μου την εμπειρία στο @grmystylerocks… Στον περισσότερο κόσμο μοιάζει απλό… “Έλα μωρέ, σιγά! Ρούχα φοράτε αράζετε εκεί 3 ώρες παίρνετε δημοσιότητα κ όλα καλά” κι όμως, δεν είναι! Η αλήθεια είναι ότι και σε έμενα έτσι φάνταζε μέχρι να το ζήσω… Δεν θα μείνω στο πόσο δύσκολο ήταν, αλλά στο πόσο δημιουργικό.. Πόσο γεμάτη ένιωσα από όλα αυτά που μου έχουν συμβεί, σε έναν ρόλο εντελώς κόντρα σε μένα καθώς δεν ήμουν ποτέ άτομο που γύρευε δημοσιότητα ! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους δικούς μου ανθρώπους, στη μαμά μου κυρίως, που με στήριξαν που με βοήθησα και που με άντεξαν όταν έλεγα ότι δεν μπορώ άλλο… Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς, που μου δείξατε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας! Μπήκα σε ένα παιχνίδι που είχε ήδη μια πορεία 3 μηνών κι όμως κατάφερα να κερδίσω τόσο κόσμο. Το καλύτερο όλων είναι ότι ήμουν εγώ, τόσο στα όμορφα, όσο στα δύσκολα στα περίεργα… Δεν αλλοιώθηκα ούτε για ένα λεπτό και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό… Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα στη δεύτερη θέση δίπλα σε μια τόσο δυνατή και ταλαντούχα συμπαίκτρια όπως η @super.foteini και όπως έχω πει πολλές φορές, όλες μας είμαστε νικήτριες άσχετα από την κατάταξη! Τέλος ένα ακόμα πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά πίσω από τις κάμερες καθώς και στους κριτές μας @dimitrisargyropoulos@betty_maggira @stelioskoudounaris για την υπομονή τους και για τις γνώσεις τους καθώς και στην πιο όμορφη Queen @konstantinaspyropoulou… Θα μου λείψετε όλοι πάρα πολύ, αλλά ελπίζω να σας βλέπω ξανά και ξανά… Συγχωρέστε με αν ξέχασα κάποιον, όπως και να ‘χει, σας έχω μέσα στην καρδιά μου…», έγραψε.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Απο που να αρχισω με αυτη μου την εμπειρια στο @grmystylerocks… Στον περισσότερο κοσμο μοιαζει απλο… “Ελα μωρε, σιγα! Ρουχα φοράτε αραζετε εκει 3 ωρες παίρνετε δημοσιότητα κ ολα καλα” κι ομως, δεν ειναι! Η αλήθεια ειναι οτι και σε εμενα ετσι φανταζε μεχρι να το ζήσω… Δεν θα μείνω στο ποσο δυσκολο ηταν, αλλα στο ποσο δημιουργικό.. Ποσο γεματη ένιωσα απο ολα αυτα που μου εχουν συμβει, σε εναν ρολο εντελως κοντρα σε μενα καθως δεν ημουν ποτε ατομο που γυρευε δημοσιότητα ! Θελω να πω ενα τεράστιο ευχαριστω στους δικους μου ανθρωπους, στη μαμα μου κυρίως, που με στήριξαν που με βοήθησα και που με αντεξαν οταν ελεγα οτι δεν μπορω αλλο… Θελω να πω ενα ευχαριστω σε ολους εσας, που μου δείξατε την αγαπη σας και την εκτίμησή σας! Μπηκα σε ενα παιχνιδι που ειχε ήδη μια πορεία 3 μηνών κι ομως καταφερα να κερδισω τοσο κοσμο. Το καλυτερο ολων ειναι οτι ημουν εγω, τοσο στα ομορφα, οσο στα δυσκολα στα περιεργα… Δεν αλλοιωθηκα ουτε για ενα λεπτο και αυτο για μενα ειναι πολυ σημαντικό… Ειμαι πολυ χαρούμενη που εφτασα στη δευτερη θεση δίπλα σε μια τοσο δυνατή και ταλαντουχα συμπαικτρια οπως η @super.foteini και οπως εχω πει πολλες φορες, ολες μας ειμαστε νικήτριες ασχετα απο την καταταξη! Τελος ενα ακομα πιο μεγαλο ευχαριστώ σε ολα τα παιδια πισω απο τις καμερες καθως και στους κριτές μας @dimitrisargyropoulos @betty_maggira @stelioskoudounaris για την υπομονη τους και για τις γνωσεις τους καθως και στην πιο ομορφη Queen @konstantinaspyropoulou… Θα μου λείψετε ολοι παρα πολυ, αλλα ελπιζω να σας βλεπω ξανα και ξανα… Συγχωρέστε με αν ξεχασα καποιον, οπως και να ‘χει, σας έχω μεσα στην καρδια μου… ❤ Το φορεμα ειναι δικο μου ? @kkathens το φανταστικό headpiece @katerina_karoussos. Οι φωτογραφίες που ειμαι μονη ειναι απο τον @axis_ataxis ? Swipe left για τις υπόλοιπες @emisyesir @elenakomova @koubaki @argyros1 @eleni_dimou154 @elenakotidou @nikitas_vlat @vasialymperopoulou @olympiakollia @iann_grekas @madampinky_ @baboukos @tzela @nasos_asimakopoulos και πολλοί πολλοι αλλοι ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη konstantina konstantinidi (@_heavensgonnaburnyoureyes_) στις