Αρχική / Εκπαίδευση / Πρακτική άσκηση για φοιτητές στη Eurobank

Πρακτική άσκηση για φοιτητές στη Eurobank

Ο Όμιλος Eurobank, ένας από τους πιο δυναμικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς με παρουσία σε 7 χώρες, δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν εργασιακή πείρα όσο σπουδάζουν.

Τι αναζητάμε

Απευθυνόμαστε σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ΑΕΙ και σε σπουδαστές ΤΕΙ. Σας δίνουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση σε έναν μεγάλο χρηματοοικονομικό όμιλο.

Τι μετράει για εμάς

Δίνουμε προτεραιότητα στον άνθρωπο και μαζί ξεχωρίζουμε. Γι’ αυτό οι φοιτητές που επιλέγουμε επιδεικνύουν εργασιακές συμπεριφορές που προάγουν τις αξίες μας.

Πώς επιλέγουμε φοιτητές

Ακολουθούμε τις προδιαγραφές των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης που θέτουν τα αντίστοιχα πανεπιστημιακά ιδρύματα ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και ΤΕΙ. Επιλέγουμε φοιτητές με βάση τις επιδόσεις στις σπουδές τους, τη συμπεριφορά και τις αξίες τους.

Πώς θα ξεχωρίσετε

Σας δίνουμε πρακτικές συμβουλές για να ξεχωρίσετε με το βιογραφικό σας, να χτίσετε ένα ισχυρό προφίλ στα social media, να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξη και να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις σύγχρονων διαδικασιών αξιολόγησης.

Κάνε την αίτησή σου εδώ

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

Προσωπικό Εστιατορίου στα McDonald’s

H Premier Capital Ελλάς Α.Ε., developmental licensee των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, ζητά προσωπικό για τα εστιατόρια της ...

Άννα Αμανατίδου: αναστάτωσε την Πάρο με το μπικίνι της!

Τη θυμάστε την Άννα Αμανατίδου από το Greece Next Top Model. Είναι ένα όμορφο και ...

Καλοκαίρι Στην Πόλη – 10 Τρόποι Για Να Την Παλέψεις!

Το καλοκαίρι έφτασε, παρόλο που τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο έξω μαίνεται καταιγίδα ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *