«Ταξίδεψε» το μυαλό της αγαπημένης σου!

Λατρεύεις τα ταξίδια, ενθουσιάζεσαι όταν επισκέπτεσαι μέρη που δεν έχεις ξαναδεί, όταν γνωρίζεις νέους πολιτισμούς και όταν μυείσαι στα έθιμα της κάθε χώρας!

Όμως, τα οικονομικά σου το μόνο που σου επιτρέπουν είναι να τραγουδάς το γνωστό άσμα: “Δεν έκανα ταξίδια μακρινά…το πιο μακρύ ταξίδι μου εσύ…ταξίδεψε η καρδιά κι αυτό μου φτάνει…”.

Πολύ ρομαντικό! Αλλά μόνο με τραγουδάκια δε θα μπορέσεις να διατηρήσεις άσβεστο το ενδιαφέρον της αγαπημένης σου. Αν δεν μπορείς να την πας σε μέρη μακρινά, θα πρέπει να καταφέρνεις να “ταξιδεύεις” το μυαλό της. Άλλωστε το να διεγείρεις το μυαλό και τη φαντασία μιας γυναίκας είναι πολύ αποτελεσματική τεχνική σαγήνης. Δεν ψάχνουν όλες οι γυναίκες για υλικά αγαθά, αν της κάνεις κλικ ακόμη και πασατέμπο να της πεις ότι κερνάς στην παραλία θα έρθει!

Βρες όλα τα εστιατόρια της πόλης μας που έχουν ξένη κουζίνα, υπάρχει ιταλικό, μεξικάνικο, κινέζικο, τούρκικο, συριακό κλπ. Βάλε ένα πρόγραμμα και “ταξιδέψτε” μία φορά την εβδομάδα. Θα μαθαίνεις λίγα πράγματα για την κάθε χώρα, θα της τα λες κι εκείνη θα κρέμεται από τα χείλη σου. Ονειρευτείτε ότι κάποια στιγμή θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε μαζί όλα αυτά τα μέρη.

Οπωσδήποτε πήγαινέ τη σε κινέζικο εστιατόριο, θα τη δεις να μεταμορφώνεται σε γκέισα και θα σε ανταμείψει, αποκαλύπτοντάς σου σεξουαλικά μυστικά και τεχνικές που ούτε καν φανταζόσουν ότι ήξερε!

More! Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα καραβάκι που πάει κάπου κοντά. Κράτα την στην αγκαλιά σου κατά τη διάρκεια της διαδρομής και πες της πόσο ανυπομονείς να πάτε κάπου μακριά.

Extra! Οπωσδήποτε φρόντισε να πληρώνεις τα γεύματα αυτά. Οι γυναίκες κολακεύονται πολύ από τους άντρες που το φροντίζουν αυτό γιατί το εκλαμβάνουν ως ένδειξη ενδιαφέροντος.

Χαρά Ζήκα

Written by Χαρά Ζήκα

Η Χαρά Ζήκα είναι βιοχημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Της αρέσει να αρθρογραφεί και είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων με θέμα τις ερωτικές σχέσεις. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στην ηλεκτρονική διεύθυνση: xarazika@gmail.com ή στο fb: XaraZika

Πώς να διαλέξεις το καλύτερο make up

Power of Love: έξαλλη η Άννα με τον Αλέξανδρο!