28η SciFY Academy: Digital Transformation

28η SciFY Academy
Digital Transformation

Πως να φέρω την επιχείρησή μου στο σήμερα

Η SciFY, και το INNOVATHENS powered by Samsung, σας προσκαλούν στην 28η SciFY Academy με θέμα, “Digital Transformation: Πως να φέρω την επιχείρησή μου στο σήμερα”, την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, στις 19:00, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων (χώρος διεξαγωγής: INNOVATHENS powered by Samsung – Αεριοφυλάκιο 2, Γκάζι, Αθήνα).
  • Τι είναι το Digital Transformation;
  • Μπορώ να κάνω την δουλειά μου πιο αποδοτική αξιοποιώντας την τεχνολογία;
  • Πως μπορώ να γίνω πιο ανταγωνιστικός/ή στην ψηφιακή εποχή;
  • Πρακτικά πως εφαρμόζεται το Digital Transformation;

Αυτά τα ερωτήματα θα απαντήσουμε στην 28η SciFY Academy.

Κλείστε το εισιτήριό σας για τη SciFY Academy εδώ

Αρχικά, ο κος Σέργιος Δημητριάδηςκαθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα βάλει τις βάσεις για την συζήτηση μας, μιλώντας μας για τις βασικές αρχές του Digital Transformation, τις διαστάσεις του, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που θέτει για την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης του σήμερα και του αύριο.

Έπειτα, ο κος Μιλτιάδης Καλαμπόκας, υπεύθυνος  Big Data και Analytics της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος θα μας μιλήσει για τη δική του εμπειρία σχετικά με το Digital Transformation τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα θα αναφερθεί σε νέες υποδομές που κάνουν χρήση της τεχνολογίας BIG DATA και ήδη εφαρμόζονται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και σε άλλες πρακτικές οι οποίες μπορούν να μεταμορφώσουν την επιχείρησή μας και να μας φέρουν στην νέα ψηφιακή εποχή που ζούμε.

Τέλος, η κα Χρύσα Κεφαλά, Business Development Manager της Pobuca – Sieben είναι η πλέον καταλληλότερη για να κλείσει μία τέτοια εκδήλωση, καθώς θα μοιραστεί μαζί μας πρακτικούς τρόπους Digital Transformation μέσα από την εμπειρία της στην παροχή συμβουλευτικής σε επιχειρήσεις ώστε να μπορέσουν να εφαρμόσουν προγράμματα Digital Transformation με τρόπο βιώσιμο ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Δείτε το Πρόγραμμα της SciFY Academy εδώ

Η εκδήλωση απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες, young entrepreneurs, εκπροσώπους εταιρειών, startuppers καθώς και φοιτητές οικονομικών και συναφών σχολών. Όπως πάντα η εκδήλωση είναι ανοιχτή και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα της.

Η SciFY Academy είναι μία ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο σειρά εκπαιδευτικών δράσεων, από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Science For You – SciFY, για την ελεύθερη διάχυση της γνώσης. Ήδη, μέχρι τώρα οι ωφελούμενοι έχουν φτάσει τους 9.000+ και οι δράσεις συνεχίζονται.


Είσοδος ελεύθερη ‐ Δηλώσεις συμμετοχής: http://go.scify.gr/sfacIN28Tickets
Χώρος διεξαγωγής: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Κτήριο INNOVATHENS – Αεριοφυλάκιο 2
Βεβαίωση Παρακολούθησης (ηλεκτρονικά)
Facebook Event: http://go.scify.gr/sfacIN28FBEvent
Πρόγραμμα εκδήλωσης: http://go.scify.gr/sfacIN28Progr
Ομιλητές: http://go.scify.gr/sfacIN28Speakers
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: http://go.scify.gr/sfacIN28Info

Υπεύθυνη Διοργάνωσης:
Δέσποινα Χαλβατζή, M: dchalvatzi@scify.org, T: 211 400 4192
Περισσότερες πληροφορίες για τη SciFY: www.scify.org