Ζένια Σολδάτου: Το μήνυμα της μετά την αποχώρηση από το Power of Love 

Την Παρασκευή το βράδυ είχαμε το Gala του Power of Love με μία νέα αποχώρηση, αυτή τη φορά ήταν η Ζένια Σολδάτου που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Και πάνω που είχε ξεκινήσει κάτι με το Βασίλη βγήκε από παιχνίδι. Η ίδια έκανα την ακόλουθη ανάρτηση στο Instagram, έγραψε: «Ήρθε λοιπόν η στιγμή να φύγω και εκεί είναι που κατάλαβα το ποσό πολύ ήθελα να μείνω… Γενικά στη ζωή μου το ρίσκο έχει πρωταρχικό ρόλο, ποτέ όμως δεν έμαθα να ζω με ένα προγραμματισμένο μέλλον. Κυρίαρχη θέση στη ζωή μου είχαν πάντα οι στιγμές και το τώρα! Αν μου δινόταν η επιλογή να διορθώσω κάτι που για κάποιους ήταν λάθος! Πάλι το ‘λάθος’ θα έκανα! @vasilischalkias.official ❤»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να φύγω και εκεί είναι που κατάλαβα το ποσό πολύ ήθελα να μείνω.. Γενικά στη ζωή μου το ρισκο εχει πρωταρχικό ρόλο , ποτε όμως δεν έμαθα να ζω με ένα προγραμματισμένο μέλλον. Κυρίαρχη θέση στη ζωή μου είχαν πάντα οι στιγμές και το τώρα! Αν μου δινόταν η επιλογή να διορθώσω κάτι που για κάποιους ήταν λάθος! Πάλι το ‘λάθος’ θα εκανα! @vasilischalkias.official ❤ #poweroflovegr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zenia_Soldatou_Official ? (@misszenia_official) στις