Κόκκινος Χορός: Εκεί που χτυπάει η καρδιά του Καρναβαλιού!  

Το Νο1 Party που βάζει την έννοια Καρναβάλι σε άλλη διάσταση

Με μεγάλη σιγουριά μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε το πιο γνωστό και το πιο must party του Καρναβαλιού και όχι μόνο. Σπάνια Βλέπουμε party με τέτοια ενέργεια και διάθεση. Γι’ αυτό η Φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια της Πάτρας και όλοι όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις φροντίζουν έγκαιρα να βρουν μία πρόσκληση. Άλλωστε 19 χρόνια απόλυτης επιτυχίας μιλάνε μόνα τους. Κανένας όμως χρόνος δεν μοιάζει με τον άλλο, αυτό είναι η μαγεία του κόκκινου και δεν είναι η μόνη.

Φέτος το Party επιστρέφει στο Royal, το παλαιό πτωχοκομείο της Πάτρας το οποίο αποτελεί έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό χώρο που ταιριάζει απόλυτα με τον Κόκκινο Χορό.

Τι είναι ο Κόκκινος Χορος; Ένα μοναδικό Party που συνδυάζει καρναβαλικούς latin ήχους με νέους Ελληνικούς και ξένους ήχους που σε ξεσηκώνουν. Όταν λέμε ξεσηκωμό όμως μιλάμε για άλλο επίπεδο, αν δεν το ζήσεις δύσκολα θα το καταλάβεις όσο και αν πληκτρολογούμε. Στα Decks όπως κάθε χρόνο είναι ο Κωνσταντίνος Γεωργίου ένας από τους πιο εμβληματικούς DJs της Πάτρας μαζί με τον Παναγιώτη Κολλιόπουλο που κάθε χρόνο φροντίζουν μα απογειώνουν την διάθεση με ένα πρόγραμμα twisted carnival που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα party.

Εφέτος έχει ένα Party πριν το Party

Όπως αναφέραμε ο Κόκκινος Χορός είναι γνωστός πλέον και για την ιδιαίτερη μουσική του. Ρωτώντας όμως μάθαμε ότι φέτος υπάρχει και κάτι ακόμα ένα Party πριν το Party δηλαδή «Party2” . Τι θα δούμε εκεί; Μία εισαγωγή που θα μας απογειώσει με τα πιο κλασικά Χορευτικά και Καρναβαλικά τραγούδια που υπάρχουν. Μία αναβίωση ενός κλασικού καρναβαλικού Party των 80s και των 90s για τους λάτρεις του old school Patras Carnival που θα αρχίσει από νωρίς την απογείωση έως ότου το 2ο Party μας εκτοξεύσει μέχρι το πρωί.

Ενέργεια Δίχως Τέλος

Πως κρατιέσαι σε τόσο υψηλά επίπεδα ενέργειας όμως στον Κόκκινο Χορό. Οι διοργανωτές φροντίζουν κάθε χρόνο για αυτό. Το Party είναι Free Drink όπως το λένε στην Πάτρα δηλαδή απεριόριστο ποτό μέσα στην τιμή της πρόσκλησης. Επίσης επιπλέον ενέργεια με απεριόριστο φαγητό αλλά και Αναψυκτικά. Όταν λέμε αναψυκτικά στην Πάτρα εννοούμε λουξ καθώς συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση αλλά κουβαλάει την παράδοση του καρναβαλιού στης πλάτες της ώς ο γνήσιος εκφραστής της λόγω διάθεσης αλλά και καταγωγής.

Αυθεντικό Mojito και Αρωμα Κούβας

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια το τόνο, τον ρυθμό και την ενέργεια την Φέρνει η Bacardi που κάθε χρονιά φροντίζει να προσφέρει μία επιπλέον μοναδική εμπειρία με δώρα, ενέργειες και εκπλήξεις. Δίνει μία εξωτική νότα στον χορό και στον χώρο που μας ταξιδεύει στην Κούβα και μας διακτινίζει από τα πιο ψαγμένα clubs της Αβάνας στα πιο τρελά πάρτυ της Πάτρας και πιστέψτε μας αυτά τα δύο και με όλη αυτή την δόση κόκκινου προκαλούν έκρηξη.

Εντάξει…μπήκαμε στο πνεύμα και μας αρέσει, τι λείπει όμως το πιο αυθεντικό κοκτέιλ ή πιο αυθεντική γεύση καρναβαλιού που θα δώσει την ενεργεία να το πάμε «σερί» μέχρι το πρωί. Το Bacardi για μία ακόμα χρονιά θα φτιάξει και θα κεράσει το αυθεντικό Bacardi mojitο με ειδικό της Mixologist ώστε να απολαύσετε ό,τι πιο αυθεντικό. Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάτι που να συνδυάζεται καλύτερα…. Θα τα πάει όλα στο κόκκινο. Όπως συνέχεια λέει και μία Φίλη που ήταν εκεί και τα προηγούμενα χρόνια είναι το Perfect Match (ΒACARDI – Κόκκινος Χορός). Δεν θέλει πολύ Φαντασία για να πούμε ότι θα κοκκινίσει ο χώρος με αυτά τα δύο αλλά θα πούμε και το κλισέ που είναι όμως απαραίτητο και σωστό, «Απολαύστε υπεύθυνα». Αν μας επιτρέπεται να το παραφράσουμε και λίγο Ξεφαντώστε υπεύθυνα.

Τι πρέπει να ξέρουμε

Μόλις προμηθευθείς τις προσκλήσεις για εσένα και την παρέα σου πρέπει να αποφασίσεις τι θα φορέσεις γιατί τα πράγματα είναι αυστηρά κόκκινα. Η Πάτρα δεν αστειεύεται με αυτά, πρέπει να πας ντυμένος αυστηρά καρναβαλικά και ακόμα πιο αυστηρά κόκκινα.

Οι Πατρινοί φίλοι μας μας λένε ότι στην Πάτρα είναι ντροπή να πας ακόμα και σε party σε σπίτι χωρίς να είσαι ντυμένος. Μην σας τρομάζουμε, δεν χρειάζεται να είσαι όλος κόκκινος αλλά κάτι κόκκινο πρέπει να το έχεις επάνω σου και όπως είπαμε να είσαι καρναβαλικά ντυμένος το φοράω ότι να ‘ναι είναι επίσης κάτι απόλυτα αποδεκτό. Μην πας στην πηγή και δεν πιείς νερό.
Τι μας συμβουλεύουν επίσης οι ειδικοί Καρναβαλιστές και γνώστες του κόκκινου. Φόρεσε αθλητικά παπούτσια γιατί θα ξεβιδωθείς, βάλε μία άνετη στολή, αν είσαι του καλλιτεχνικού -απόλυτα σεβαστό- και θέλεις να εντυπωσιάσεις με περίτεχνη στολή και πάλι μέσα στο κλίμα είσαι τα υπόλοιπα θα τα βρεις έτοιμα. Δεν είναι τυχαία ένα από τα καλύτερα Party στην Ελλάδα (καρναβαλικά και μη).

Εμείς σου δώσαμε την πληροφορία τα άλλα βρες τα μόνος σου ή με την παρέα σου ή με την παρέα που θα βρεις εκεί.

Και όπως λένε και οι Διοργανωτές «Έλα και βρες το χρώμα σου»

Για περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα Facebook του Κόκκινου Χορού

Περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 6937315184, 6937424647, 6937299434.