Αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά στο Ζάππειο!

Αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά στο Ζάππειο
Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Επί 15 μέρες με περισσότερες από 65 δωρεάν εκδηλώσεις ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει την Αποκριά στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης.

Στον φετινό εορτασμό, που οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων, αναβιώνουν έθιμα της Αποκριάς από διάφορα μέρη της Ελλάδας, πλαισιωμένα από σύγχρονες μουσικές, αλλά και προγράμματα για παιδιά.

Οι μικροί μας φίλοι είναι οι πρωταγωνιστές της Αποκριάς, οι οποίοι φορώντας τη στολή τους και το πιο λαμπερό τους χαμόγελο καλούνται να γνωρίσουν την παράδοση, να δημιουργήσουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν σε μία πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα Μουσεία, την Πινακοθήκη και τις Βιβλιοθήκες του δήμου Αθηναίων, αλλά και στις γειτονιές της πόλης.

Το καθιερωμένο ραντεβού μας μαζί τους, είναι την Κυριακή 10 Μαρτίου στον κλασικό αποκριάτικο παιδικό προορισμό, το Ζάππειο, που θα μετατραπεί σε μία μεγάλη σκηνή για να φιλοξενήσει διαφορετικά δρώμενα. Μουσική, χορός και πολλές εκπλήξεις θα παρασύρουν τους μικρούς μασκαράδες σ’ ένα μεγάλο ξεφάντωμα.

Κυριακή 10 Μαρτίου
11:00-15:00 Ζάππειο
Αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά
Φιλαρμονική Ορχήστρα δήμου Αθηναίων
Μουσική, χορός, ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκεύες, face painting, καλλιτέχνες τσίρκου, ομαδικά παιχνίδια, break dance show και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς μασκαράδες από την ομάδα του Μπόμπος club