Δημήτρης Μπάσης τις Κυριακές το μεσημέρι στο «Άλσος»

Δημήτρης Μπάσης
τις Κυριακές το μεσημέρι
Στο Άλσος
3, 10 & 17 Μαρτίου 2019

Ο Δημήτρης Μπάσης, έρχεται στο Άλσος για τρεις Κυριακές σε ένα μεσημεριάτικο λαϊκό πρόγραμμα που χαρακτηρίζεται από το ήθος της μουσικής και του τραγουδιού του.

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης θα εμφανιστεί σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και άλλα αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά, θα ζωντανέψουν από τα χρώματα της φωνής του, δημιουργώντας την ατμόσφαιρα μιας κυριακάτικης γιορτής που ενώνει μαγικά το κοινό και το μεταμορφώνει σε μια μεγάλη παρέα.

Το Άλσος υποδέχεται την Άνοιξη, συνεχίζοντας να στήνει ξεχωριστές παραστάσεις υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Σαββόπουλου. Ο Διονύσης Σαββόπουλος εδώ, με τον Δημήτρη Μπάση, έφτιαξαν ένα πρόγραμμα μεσημεριάτικου κεφιού και κυριακάτικης απόλαυσης στο Άλσος. Μέσα στο πανέμορφο αυτό μαγαζί που γύρω του έχει το καταπράσινο πάρκο, η μουσική ξεχύνεται απ’ τα παράθυρα, το βλέμμα αφήνεται προς τον Λυκαβηττό και τον αττικό ουρανό και το κέφι απογειώνεται!

Παίζουν:
Μανόλης Ανδρουλιδάκης, κιθάρα-ενορχηστρώσεις
Γιάννη Σινάνης, μπουζούκι
Τάσος Αθανασίας, ακορντεόν
Μίμης Ντούτσουλης, μπάσο
Γιάννης Τσουμπρής, ντραμς

Ηχοληψία: Κώστας Βακάλογλου, Θράσος Αμπαζής
Φώτα: Δημήτρης Τεγούσης

Εκτέλεση παραγωγής: 360 Entertainment