Αρχική / Εκπαίδευση / Creative Industries Vol. 3: The pitching

Creative Industries Vol. 3: The pitching

Creative Industries Vol. 3: The pitching

@INNOVATHENS powered by Samsung

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Θέλεις να γνωρίσεις μερικές από τις πιο καινοτόμες ιδέες των Creative και Cultural Industries;
Θα τις συναντήσεις για ακόμη μια χρονιά στο INNOVATHENS!

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 18.00, οι 13 ομάδες, που συμμετέχουν στον 7o κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή του INNOVATHENS powered by SamsungCreative Industries Vol. 3, παρουσιάζουν και  μοιράζονται τις ιδέες τους. Η εκδήλωση Creative Industries Vol. 3: The pitching ολοκληρώνει τον κύκλο που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και που είναι αφιερωμένος στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες.

Μετά από ένα εντατικό τρίμηνο γεμάτο σεμινάρια, workshops, συναντήσεις, επαγγελματικό mentoring/coaching από έμπειρους συμβούλους του χώρου και της αγοράς, οι 13 ομάδες καλούνται μέσα σε 5 λεπτά να συστήσουν τις ιδέες τους στο κοινόσε πολιτιστικούς φορείς, επιχειρηματίες και επενδυτές, να παρουσιάσουν το business plan και τις προοπτικές της εταιρείας τους, καθώς και τα στοιχεία εκείνα που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν, να αναζητήσουν χρηματοδότηση και να κάνουν την ιδέα τους πράξη, διεκδικώντας μία θέση στο οικοσύστημα καινοτομίας της πόλης, στην ελληνική και –γιατί όχι- στη διεθνή αγορά.

Οι ιδέες που ωρίμασαν και εξελίχθηκαν μέσα από τον Επιχειρηματικό Επιταχυντή του INNOVATHENS αφορούν υπηρεσίες, ψηφιακές πλατφόρμες και εφαρμογές για την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση, τον κινηματογράφο και τις παραστατικές τέχνες, το κουκλοθέατρο, το game development, την παροχή βιωματικών εμπειριών σε τουρίστες, την επαυξημένη πραγματικότητα, τον οικολογικό σχεδιασμό αξεσουάρ και προϊόντων και την ενδυνάμωση ευάλωτων ομάδων.

Οι 13 ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία του 5λεπτου pitching απευθυνόμενες σε ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και επενδυτές είναι οι: The Greek Story, HypermediaPublishMeWiseMeDEBBIE TZIMA DESIGNTicketSeller.grΘεατρικότητα & Επικοινωνία, Imagine and See, Humane Social EnterpriseΚαλλιτεχνική ΔιάδρασηΟΥΠΣ! Το κουκλοθέατροAction Plus και Storyline Team.

Σας περιμένουμε!
#CreativeIndustries3
#INNOVATHENS
Πληροφορίες:
Πότε: Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019
Ώρα: 18.00
Πού: INNOVATHENSpoweredbySamsung, Αεριοφυλάκιο 2
*Είσοδος ελεύθερη

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

500 θέσεις πρακτικής άσκησης για σπουδαστές ΤΕΙ στην Εθνική Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα κατά το χρονικό διάστημα από 01.04.19 έως και 30.09.19 (εαρινό εξάμηνο) θα απασχολήσει για πρακτική άσκηση  500 ...

Υποτροφίες της γαλλικής κυβέρνησης (BGF) για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών (Μaster)

Είστε φοιτητής/φοιτήτρια ελληνικού πανεπιστημίου και επιθυμείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στη Γαλλία, παρακολουθώντας ένα ...

Athens Science Festival 2019

Κάτι αλλάζει! Athens Science Festival 2019 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 3 – 7 Απριλίου 2019 140 ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *