Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας Τούνη μετά την πρεμιέρα του «Όλα Λάθος»

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το μεσημέρι η καινούργια εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος» στο Open.

Μαζί του είναι και η Μαντώ Γαστεράτου και η Ιωάννα Τούνη, μετά το τέλος της πρώτης εκπομπής, η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία γράφοντας το εξής:

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά. «Πριν λίγο τελείωσε η πρώτη εκπομπή @olalathos & πήγαν ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ κανονικότατα (όνομα & πράγμα) Όλα αποφασίστηκαν τελευταία στιγμή!! Η Άννα-Μαρία δεν κατάφερε να έρθει, πολλές οι αλλαγές στο πρόγραμμα & την θεματολογία & φυσικά εγώ ΚΑΤΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας κρατάμε παρέα Σαββατοκύριακο στο @opentvgr μαζί με τον @petroskostopoulos @madogasteratou & @amiyiami με την πιο όμορφη διάθεση, πολύ-πολύ γέλιο & εκπλήξεις #STAYTUNED Κάθε Σαββατοκύριακο LIVE στις 14:30 (Παρένθεση: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕΙ??? #SOS).».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πριν λίγο τελείωσε η πρώτη εκπομπή @olalathos & πήγαν ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ κανονικότατα(όνομα & πράγμα?) Όλα αποφασίστηκαν τελευταία στιγμή!! Η Άννα-Μαρία δεν κατάφερε να έρθει, πολλές οι αλλαγές στο πρόγραμμα & την θεματολογία & φυσικά εγώ ΚΑΤΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας κρατάμε παρέα Σαββατοκύριακο στο @opentvgr μαζί με τον @petroskostopoulos @madogasteratou & @amiyiami με την πιο όμορφη διάθεση, πολύ-πολύ γέλιο & εκπλήξεις❤️ #STAYTUNED Κάθε Σαββατοκύριακο LIVE στις 14:30 (Παρένθεση: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕΙ??? #SOS ????)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις