Αυτό που πιστεύεις γίνεται!

Νιώθεις ότι δεν έχεις αρκετές κατακτήσεις ενώ θα επιθυμούσες να συνωστίζονται γύρω σου οι γυναίκες και να προσπαθούν να σε ξελογιάσουν; Αν συμβαίνει αυτό, μάλλον δεν πιστεύεις στον εαυτό σου. Χρειάζεσαι ενέσεις αυτοπεποίθησης άμεσα και ίσως κάποιες βασικές ενέργειες τις οποίες δεν κάνεις.

Αρχικά θα πρέπει να πιστέψεις ότι θα γίνεις ο σύγχρονος Δον Ζουάν! Η επιστήμη πλέον αποδεικνύει ότι αυτά που πιστεύουμε, οι σκέψεις μας και οι πεποιθήσεις μας γίνονται πράξη. Όπως και η εικόνα που οραματιζόμαστε για τον εαυτό μας, κάποια στιγμή θα πάρει υλική υπόσταση. Οραματίσου λοιπόν καθημερινά τον εαυτό σου όπως θα ήθελες να είναι.

Για παράδειγμα, αν πιστεύεις ότι χάνοντας δέκα κιλά και φτιάχνοντας ένα γυμνασμένο σώμα θα έχεις μεγαλύτερη ανταπόκριση στις γυναίκες, ξεκίνα αμέσως δράση. Πήγαινε όσο το δυνατό πιο συχνά στο γυμναστήριο και την ώρα που ασκείσαι να έχεις αυτή την εικόνα συνέχεια στο μυαλό σου. Μπορεί να λένε για μας τις γυναίκες ότι δίνουμε βάση στην προσωπικότητα ή στα χρήματα αλλά πίστεψέ με, ένα γυμνασμένο κορμί δε μας αφήνει ποτέ αδιάφορες!

Για να καταλάβεις πόσο επηρεάζει το σώμα μας αυτό που πιστεύουμε, θα σου αναφέρω ένα πείραμα: ο υπνωτιστής έλεγε στον άνθρωπο που βρισκόταν σε κατάσταση ύπνωσης ότι τον αγγίζει με καυτό σίδερο ενώ τον άγγιζε με ένα απλό μολύβι. Το αποτέλεσμα ήταν να παρουσιαστεί μια πραγματική φουσκάλα στο δέρμα του, σαν να κάηκε αλήθεια από σίδερο!

More! Όταν θες να συμβεί κάτι, οραματίσου μια οθόνη τηλεόρασης, βάλε τον εαυτό σου μέσα να κάνει αυτό το οποίο επιθυμείς και τα άλλα άτομα να σου φέρονται όπως θα ήθελες.

Extra «Μπορείς να έχεις ό,τι θελήσεις, αν το θελήσεις απεγνωσμένα. Πρέπει να το θελήσεις με μια ζωντάνια που θα διαπεράσει όλο σου το είναι». (Sheilah Graham)