Dry shampoo! Τι μπορείς να κάνεις με αυτό

Το dry shampoo, είναι ένα προϊόν ομορφιάς που τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιείται από όλο και περισσότερα γυναίκες και μας έχει λύσει λίγο ή πολύ τα χέρια σε κάποιες « έκτακτες περιπτώσεις» των μαλλιών μας!

Επίσης ένα ακόμη θετικό με αυτό το είδους το σαμπουάν είναι ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά σε καλές τιμές και επίσης σε γλυτώνει από τον κόπο του να λουστείς για να το χρησιμοποιήσεις. Έτσι αν μια μέρα δεν πρόλαβες ή απλά βαριόσουν, βάλε dry shampoo και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Οπότε ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά εδώ πως θα το χρησιμοποιήσεις και τι μπορείς να κάνεις με αυτό.

1 Καλύπτει τυχόν άσπρες τρίχες

Αγόρασε ένα dry shampoo που έχει χρώμα κοντά στο δικό σου χρώμα των μαλλιών, έτσι ώστε αν τυχόν έχεις δύο, τρεις λευκές τριχούλες, να τις καλύψεις εύκολα και γρήγορα με έναν ψεκασμό, που θα κάνεις στις ρίζες και φυσικά στα σημεία όπου έχεις τις άσπρες τρίχες.

2 Λειτουργεί και ως λακ

Πολλές φορές μου έχει τύχει κάποια λακ που θα χρησιμοποιήσω στο σπίτι μου ή θα έχουν σε ένα κομμωτήριο να μου φανεί «βαριά», με αποτέλεσμα να νιώθω τα μαλλιά μου που μόλις έχω φτιάξει, να «κάθονται» στο κεφάλι μου. Αν λοιπόν θες και εσύ κάτι που ναι μεν θα σου δώσει το επιθυμητό κράτημα στο χτένισμα σου , αλλά θα είναι πιο διακριτικό και ελαφρύ χρησιμοποιείσαι το dry shampoo σου. Μαζί με το άρωμα που μπορεί να έχουν μερικά, το αποτέλεσμα θα είναι άψογο!

3 Δίνει όγκο

Υπάρχουν ορισμένα dry shampoo που μόλις ψεκάσεις με αυτά τις ρίζες των μαλλιών σου και τα χτενίσεις, βλέπεις αμέσως μια διαφορά στον όγκο. Ένα μυστικό εδώ είναι να ψεκάσεις όλο το μήκος των τριχών των μαλλιών σου και επίσης μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου χαλαρές μπούκλες για ένα πιο «φανερό» αποτέλεσμα!

4 Διώχνει το φριζάρισμα

Πόσες φορές, ειδικά αν έχεις σπαστά μαλλιά, δεν αγανάκτησες με το φριζάρισμα τους και ειδικά σε ημέρες που έχουμε υγρασία; Ένα λοιπόν κόλπο για να το καταπολεμήσεις, είναι και το dry shampoo. Ψέκασε πιο πολύ στις άκρες των μαλλιών σου και δες την διαφορά με ένα χτένισμα με την βούρτσα σου!