Γίνε ο «βιαστής» της απόψε!

Αυτή είναι μία από τις κυριότερες φαντασιώσεις της γυναίκας! Όπως ανακοινώθηκε στην ακαδημαϊκή επιθεώρηση Archives of Sexual Behaviour το 40 % των γυναικών έχουν αυτή τη φαντασίωση τουλάχιστο μία φορά τον μήνα και το 20% την έχει μία φορά την εβδομάδα. Επιθυμούν δηλαδή να τις υπερνικά με τη δύναμή του ο άντρας και να τις υποχρεώνει σε σεξ παρά τη θέλησή τους.

Φυσικά ο βιαστής που φαντασιώνεται η γυναίκα θα πρέπει να είναι κούκλος, πολύ θερμός σεξουαλικά, να είναι άγριος μαζί της αλλά να μην την πονέσει, να της τραβήξει τα μαλλιά αλλά να μην της τα χαλάσει και οπωσδήποτε να την ερωτευτεί παράφορα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά μόνο εσύ τα έχεις, ακόμη κι αν δεν είσαι κούκλος. Όμως για να είναι μαζί σου έτσι σε βλέπει εκείνη, επομένως μόνο εσύ μπορείς να κάνεις αυτή τη φαντασίωσή της πραγματικότητα!  Παίξε αυτό το ρόλο όταν η γυναίκα βρίσκεται στη φάση της ωορρηξίας, γιατί τότε προτιμά σκληρούς και αρρενωπούς άντρες, οπότε θα ευχαριστηθεί περισσότερο ατό το σενάριο.

Σκίσε λοιπόν τα εσώρουχά της και απελευθέρωσε τον πρωτόγονο εαυτό σου ώστε να κυριαρχήσεις πάνω της (το ρόπαλο άστο στην άκρη, καλύτερα όλα να γίνουν εκ του ασφαλούς!).

Να τονίσω βέβαια ότι οι γυναίκες μπορεί να έχουν αυτή τη φαντασίωση στο μυαλό τους αλλά είναι μια περιστασιακή σκέψη και σε καμία περίπτωση δε δηλώνει επιθυμία για κάτι τέτοιο. Για να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να έχετε αρκετή οικειότητα μεταξύ σας.

More! Όταν τελειώσει ο “βιασμός” μην μπερδευτείς και συνεχίσεις το ρόλο του άγριου, εκείνη μόλις ολοκληρωθεί αυτή η σκηνή σε θέλει όπως είσαι συνήθως. Αν της καταστρέψεις ακριβά εσώρουχα δε θα σου μιλάει για μέρες!!! Γι’ αυτό, σε τέτοια περίπτωση…

Extra…μπορείς να της στείλεις ένα μήνυμα πριν συναντηθείτε που να υποδηλώνει ότι θα είναι βραδιά «βιασμού», ώστε η γυναίκα να φορέσει εσώρουχα για τα οποία δε θα λυπηθεί, αν τα σκίσεις.