Διακοπές με το αγόρι σου και τους γονείς του!  Πώς θα την παλέψεις;

Κάποια στιγμή στην διάρκεια μιας καλής και σοβαρής σχέσης, έρχεται η ώρα που το αγόρι σου, θα σου προτείνει να πας μαζί του διακοπές στο πατρικό του σπίτι. Ειδικά αν είναι μια περίοδος γιορτών, όπως το Πάσχα που μας έρχεται, είναι μια καλή αφορμή κι ευκαιρία για να στο πει. Αν εσύ δεχτείς, θα συνδυάσει δύο τουλάχιστον πράγματα.

Πρώτον θα δει τους γονείς του και τους φίλους του, από την πόλη που κατάγεται και έχει μεγαλώσει και δεύτερον θα είναι με το κορίτσι του σε mood διακοπών. Ξέρω βέβαια ότι η ιδέα να γνωρίσεις τους γονείς σου κι ίσως τα «μελλοντικά» πεθερικά σου σε αγχώνει ακόμη κι  αν ήδη τους ξέρεις, γιατί θα περάσεις σίγουρα πολύ χρόνο μαζί τους σε «οικογενειακές» καταστάσεις. Όμως θέλω να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά, γιατί όντως μπορεί να είναι έτσι.

Πρώτα απ’ όλα λοιπόν το γεγονός ότι θα κάνετε όλοι μαζί Πάσχα, δεν σημαίνει ότι αραββωνιέζεσαι με το αγόρι σου ή ότι δίνεται κάποιο λόγο ή τελοσπάντων ότι κι εκείνος θέλει να σε «δεσμεύσει» ντε και καλά και να προχωρήσει η σχέση στο επόμενο στάδιο.

Απλά μπορεί να θέλει ο άνθρωπος να τα συνδυάσει όλα και σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνει, συν ότι κι εσύ θα βγεις κερδισμένη. Θα είσαι μαζί με τον έρωτα σου, θα δεις ένα καινούργιο μέρος και θα γνωρίσεις και νέους ανθρώπους. Επίσης είναι μια ευκαιρία να μάθεις και το ίδιο το αγόρι σου καλύτερα, γιατί θα τον ζήσεις στο περιβάλλον που νιώθει πολύ άνετα, αφού εκεί έχει μεγαλώσει και είναι με τους γονείς του.

Τέλος θα σε συμβούλευα να είσαι ευγενική με όλους τους δικούς του ανθρώπους είτε συμπαθή σεις κάποιον,  είτε  όχι και στο σπίτι όταν περνάτε χρόνο να προσφέρεσαι που και που να βοηθήσεις την μαμά του με το στρώσιμο του τραπεζιού ήνα φτιάξεις καφέ στους γονείς του.