Ταινίες που θα σε κάνουν να «ταξιδέψεις»!

Τι πιο ωραίο από το να βλέπεις μία ταινία και να σε κάνει να ταξιδεύεις και σε ωραία μέρη που είναι και ιδανικά για διακοπές. Συγκεντρώσαμε κάποιες ταινίες που πραγματικά σε κάνουν να ταξιδεύεις!

Μόντε Κάρλο του 2011

Υπόθεση: Τρεις φίλες η  Grace, η Meg και η Emma  θέλουν να πάνε στο Παρίσι. Όμως προς μεγάλη τους θλίψη θα  χάσουν το Τουριστικό Λεωφορείο. Τα απρόοπτα όμως συνεχίζονται με θετικό τρόπο, αφού θα καταλήξουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, καθώς έψαχναν αυτό στο οποίο διέμεναν. Σίγουρα πάντως αυτό δεν το περίμεναν να τους συμβεί με τίποτα. Για καλό δικό τους Grace, μοιάζει με μια πλούσια κληρονόμο και έτσι καταφέρνει να πάρει τη θέση της . Οι τρεις λοιπόν φίλες εν τέλει βρίσκονται  στο Monte Carlo, πριν προλάβει να αποκαλυφθεί ποια είναι η πραγματική τους ταυτότητα. Πρόκειται λοιπόν για μια ταινία, ιδανική για τις γυναίκες! Ότι πρέπει για εσένα και τις φίλες σου.

Without a Paddle του 2004

Μοιάζει με την πρώτη ταινία, μόνο που εδώ έχουμε μια παρέα τριών αντρών. Αυτοί οι τρεις φίλοι αποφασίζουν μετά το θάνατο ενός φίλου τους, του Billy, να πάνε εκδρομή  στα βουνά της Ουάσιγκτον, ξεκινώντας από την Φιλαδέλφεια, από την οποία είναι. Το ταξίδι αυτό, το ήθελε πολύ και ο Billy, όταν ζούσε, οπότε είναι σαν να εκπληρώνουν και την επιθυμία του. Ο λόγος βέβαια που το ήθελε ήταν για να βρει έναν θησαυρό. Πρόκειται η ταινία για μια κωμωδία, που έχει όμως και περιπέτεια, εκτός από γέλιο.

Eat Pray Love του 2010

Η Liz δείχνει να είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα. Στη ζωή της έχει μια καλή δουλειά και είναι παντρεμένη με έναν  ευτυχισμένο άντρα. Έρχεται κάποια στιγμή όμως που συνειδητοποιεί ότι τελικά δεν είναι ευτυχισμένη, αλλά έχει συμβιβαστεί  με τη ζωή της. Έτσι λοιπόν αποφασίζει να αφήσει τον άντρα της και να ξεκινήσει ένα ταξίδι σε κάποια μέρη του κόσμου αναζητώντας ότι της λείπει. Όταν θα βρεθεί στην Ρώμη θα λατρέψει τις πίτσες και τις μακαρονάδες, ενώ στην Ινδία θα ανακαλύψει πώς είναι να έχεις την ισορροπία σου. Σε όσα μέρη πηγαίνει, γνωρίζει ανθρώπους που θα τη βοηθήσουν να βρει την άκρη σε ότι της λείπει και θα της προσφέρουν την αγάπη τους.  Πρόκειται για μία ταινία που πέρα από τα μαγευτικά μέρη που δείχνει, έχει να σου μάθει και πολλά μικρά μυστικά για να κάνεις τη ζωή σου πιο απλή! Και εννοείται ότι η Τζούλια Ρόμπερτς, είναι καταπληκτική για μια ακόμη φορά.

The Cabin In The Woods του 2011

Ως τελευταία ταινία, που θα σε κάνει να ταξιδέψεις, σου προτείνουμε μια πιο κλασσική αμερικάνικη ταινία. Έχουμε εδώ 4 φίλους από το κολέγιο που πάνε για ένα Σαββατοκύριακο σε μια καλύβα στο δάσος. Όμως συναντάνε δύο πιο ηλικιωμένους ανθρώπους, που τους προτείνουν για το καλό τους, να μην μείνουν εκεί. Όμως δυστυχώς δεν θα τους ακούσουν οι 4 φίλοι και έτσι το ίδιο βράδυ ξεκινά ο εφιάλτης και η περιπέτειά τους.