Τρέλανέ τον στο κρεβάτι!

Θες να είσαι η μοναδική κοπέλα που σκέφτεται και θέλει; Σου έχουμε εδώ τους τρόπους για να το πετύχεις. Κράτησε σημειώσεις!

Παίξε με το μυαλό του και την φαντασία του

Για να πρωταγωνιστείς στις  σεξουαλικές σκέψεις που κάνει, τότε δεν έχεις παρά να του δίνεις το  κατάλληλο υλικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τα των social media, είναι το πιο εύκολο και  άμεσο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να τον διεγείρεις και να κυριαρχήσεις στο μυαλό του . Εκμεταλλεύσου τα σωστα και έξυπνα, προς οφελός σου.

Ειδικά το sexting , στην αρχή που προφανώς δεν του έχεις εμπιστοσύνη για να στείλεις φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία σου, θα κάνει την δουλειά που πρέπει και θα τον ανάβεις πολύ εύκολα. Σε δεύτερο στάδιο όμως κάποιες πιο sexy φωτογραφίες σου (χωρίς να δείχνεις απαραίτητα το πρόσωπό σου) θα τον τρελάνουν . Τέλος, μπορείς να του στείλεις σε ηχητικό μήνυμα κάποια πράγματα που θα ήθελες να του κάνεις με μια πιο αισθησιακή φωνή.

Σκύψε τυχαία μπροστά του, ενώ ξέρεις ότι σε κοιτάζει

Το συγκεκριμένο κόλπο, εκτός του ότι είναι από τα πιο εύκολα και  τα πιο κλασικά, φέρνει επίσης κάθε φορά τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επομένως, την επόμενη φορά που θα είστε έξω όλοι μαζί, σκύψε αυθόρμητα για να σηκώσεις κάτι που σου έπεσε κι άφησε τον να γίνει θεατής. Δεν είναι απαραίτητο να φοράς χαμηλό ντεκολτέ ή κοντή φούστα. Αν κάνεις σωστά την κίνηση, θα τραβήξεις την προσοχή του  σίγουρα οτιδήποτε. Χωρίς καμία αμφιβολία, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί είναι να σε έχει στα τέσσερα, με την επιπρόσθετη ικανοποίηση ότι οι φίλοι του δεν μπορούν.

Κάνε του στριπτίζ

Ο τρόπος που βγάζεις τα ρούχα σου προτού κάνετε σεξ, μπορεί να γίνει περισσότερο διασκεδαστικός εάν μετατρέψεις την καθιερωμένη και ίδια διαδικασία σε ένα strip show,αποκλειστικά για εκείμον. Με την κατάλληλη ατμόσφαιρα που μπορείς να φτιάξεις μουσική, κεριά και εσώρουχα) θα σου βγει κι εσένα πιο φυσικά και αισθησιακά.  Κι ακόμα κι αν ξεκινήσει σαν αστείο, σαν πράξη θα είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα. Εάν μαζί με το στριπτίζ, του χαρίσεις κι έναν αισθησιακό χορό, να είσαι βέβαιη πως θα του μείνει κάτι περισσότερο από αξέχαστο εκείνο το βράδυ.

Μίλα μου βρώμικα

Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος για  να μην μιλάς βρώμικα σ’ έναν άντρα που κοιμάστε  καιρό μαζί. Δεν χωράνε ντροπές μεταξύ σας. Καταρχάς θα τον ερεθίσει πολύ και σε κάνει να αισθανθείς αρκετά πιο  σέξι και εσύ η ίδια. Επίσης δεν είναι και τόσο δύσκολο να το κάνεις. Απλά πες του τι σου αρέσει περισσότερο να σου κάνει και τι σκέφτεσαι να του κάνεις.  Όμως αν δεν σου βγαίνει, ακόμη και τα απλά του στυλ «Ναι, μωρό μου!» «Ακριβώς εκεί!» έχουν τα ίδια αποτελέσματα.