Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε τατουάζ για τον Σάκη!

Ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρταζε χθες και η γυναίκα του Χριστίνα Μπόμπα του ευχήθηκε μέσα από το Instagram. Η ίδια έκανε ένα τατουάζ σε σχήμα σταγόνας το οποίο συμβολίζει την κοινή πορεία τους με τον Σάκη, από την ένωση των γραμμάτων C+S.

Έγραψε το εξής:

«Σήμερα γιορτάζεις και μαζί σου και όλοι εμείς που φέρνεις φως και χαρά και πολλή τρέλα στη ζωή μας! Χρόνια πολλά αγάπη μου! Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι για πάντα αυτός ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω με την πιο μεγάλη καρδιά!  Όσο για το νέο μου απόκτημα tattoo το έχω ονομάσει “this is us” , εγώ κι εσύ μαζί “c+s = one drop », έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Χριστίνα Μπόμπα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα γιορτάζεις και μαζί σου και όλοι εμείς που φέρνεις φως και χαρά και πολλή τρέλα στη ζωή μας! Χρόνια πολλά αγάπη μου! ? Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι για πάντα αυτός ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω με την πιο μεγάλη καρδιά! ❤️ Όσο για το νέο μου απόκτημα tattoo το έχω ονομάσει “this is us” , εγώ κι εσυ μαζί “c+s = one drop ? ”. #wearesummer #likeonedrop #likeyingandyang #happybirthday #myman #loveyou #tanimanidesfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις