Ο Kiko Navarro στο Bolivar Beach Bar

Kiko Navarro
@ Bolivar Beach Bar
Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Tο απόλυτο καλοκαιρινό Club της πόλης επιστρέφει το Σάββατο 11 Μαΐου, δίνοντας και φέτος το νυχτερινό ρυθμό στην παραλιακή! Στο Opening Party για το 2019 ο καλεσμένος του Bolivar Beach bar, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον πολυαγαπημένο του ελληνικού κοινού Kiko Navarro για ένα πολύωρο απογειωτικό house set, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, ο ισπανός superstar dj/ producer.

Ένας πρωτοπόρος του κινήματος της Balearic House, ο Kiko Navarro εδώ και 3 δεκαετίες συνταράσσει τα dancefloors. Λάτρης της soulful πλευράς της Αμερικάνικης House, είναι σταθερά ταγμένος στη house μουσική, χωρίς να κρύβει το πάθος του για afro-latin ήχους που είναι παρόντες στις feel-good, dance-floor κατευθυνόμενες παραγωγές του.

Άρχισε να εργάζεται ως DJ το 1990, όπου και έγινε ο resident DJ για το Club Luna στην Μαγιόρκα της Ισπανίας. Το πάθος του για mixing, παραγωγή κομματιών και remixing καθώς και η εμμονή του για επιτυχία, τον μετέτρεψαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως. Η μουσική του είναι σίγουρα House. Συνδυάζει στοιχεία από NY και Chicago house με old school & dance floor classics. Η εξέλιξη του set του περιλαμβάνει ακούσματα από deep house, garage, underground, latin, afro και disco, ενώ πάντα βρίσκεται στην αναζήτηση του ήχου που θα κάνει το πλήθος να χορεύει. Έχει κυκλοφορήσει μουσική μέσα από Labels όπως Local Talk, King Street Sounds, BBE και Osunlade’s Yoruba Records, ενώ έχει γυρίσει τον κόσμο κι ως ο επίσημος dj για την Ducati Marlboro Moto GP Team.