The Meet Market – 19ο Athens Technopolis Jazz Festival

The Meet Market – 19ο Athens Technopolis Jazz Festival
Έτοιμοι;

Το καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως η πιο «jazz» εποχή του χρόνου ήρθε και πάλι! Το Athens Technopolis Jazz Festival γίνεται φέτος 19 ετών και είναι αυτονόητο πως για ακόμα μια χρονιά, δίνουμε τα χέρια με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να γιορτάσουμε μαζί του.

Aυτό δεν θα είναι ένα απλό Meet Market, αυτό θα είναι ένας μαραθώνιος! Από τη Δευτέρα 27 Μαϊου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου, για 7 ολόκληρες ημέρες, κατασκηνώνουμε στο Γκάζι με 120+ περίπτερα ελληνικών ανεξάρτητων μικρών & μεσαίων επιχειρήσεων. Μεταμορφώνουμε, για ακόμη μια φορά, την Τεχνόπολη σε τόπο συνάντησης καλλιτεχνών, σχεδιαστών, παραγωγών και επισκεπτών υπό τους ρυθμούς καθημερινών non stop jazz συναυλιών!

Όπως πάντα, δεν θα λείπουν οι δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, live dj sets από τους αγαπημένους μας djs και φυσικά, δώρα για όλους εσάς στο Κεντρικό Ταμείο – Info Point της διοργάνωσης!

Το μηνιαίο μας ραντεβού πλησιάζει. Ώρα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να εμπνευστείτε, να πιείτε κάτι δροσερό και να τσιμπήσετε κάτι νόστιμο, να παρακολουθήσετε συναυλίες jazz μουσικής εντελώς δωρέαν, να συναντήσετε φίλους, να ενδώσετε σε αγορές, να περάσετε καλά ή απλά τέλεια!

Jazz be there!
Είσοδος Ελεύθερη

The Meet Market – Jazz Edition: Μια εβδομαδιαία γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Instagram: @themeetmarket_athens
Facebook: The Meet Market
#themeetmarket #keepitlocal