Vodafone Discover Graduate Program

Είσαι πρόσφατος απόφοιτος Πανεπιστημιακής Σχολής, με πάθος, ενέργεια, καινοτόμες ιδέες και διαθέτεις έως 2 χρόνια προϋπηρεσία; Σε συναρπάζουν οι νέες τεχνολογίες και οι τάσεις της ψηφιακής εποχής; Eίσαι έτοιμος για ένα συναρπαστικό επαγγελματικό ταξίδι; Αν ναι, τότε είσαι ο επόμενος Vodafone Discoverer. 

Η Vodafone με το Graduate πρόγραμμα Discover, σου προσφέρει τη δυνατότητα να γνωρίσεις και να εργαστείς με έμπειρους επαγγελματίες, να αποκομίσεις πολύτιμη εμπειρία, λαμβάνοντας παράλληλα ανταγωνιστικές αποδοχές. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος Discover θα αναλάβεις σημαντικές αρμοδιότητες και θα κληθείς να φέρεις εις πέρας έργα που απαντούν σε ανάγκες της εταιρείας και των πελατών μας, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός μέλλοντος που συναρπάζει.

Ανακάλυψε το Discover Graduate Program της Vodafone, το διετές πρόγραμμα full-timeαπασχόλησης που απευθύνεται σε απόφοιτους χωρίς προηγούμενη εργασιακή εμπειρία! Στο πλαίσιο του Discover Graduate Program, θα αναλάβεις από τους πρώτους κιόλας μήνες projects με αντίκτυπο στην εταιρεία και την κοινωνία, λαμβάνοντας παράλληλα ανταγωνιστικές αποδοχές.

Μέσω του Discover, αναζητούμε τους μελλοντικούς leaders της Vodafone, εκείνους που θα αξιοποιήσουν στο έπακρο την τεχνολογία για να διαμορφώσουν θετικά το μέλλον και εκείνους που διψούν για συνεχή μάθηση.

Το πρόγραμμα θα σου δώσει αρχικά την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τους πελάτες μας, ώστε να κατανοήσεις τις ανάγκες τους και πρωτίστως να εργαστείς σε διαφορετικά τμήματα της εταιρίας, δίπλα σε ειδικούς του κλάδου και σε συνθήκες που δημιουργούν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Θα έχεις επίσης την ευκαιρία να αναλάβεις project σε κάποια άλλη χώρα που δραστηριοποιείται η Vodafone, αναπτύσσοντας πολύτιμες επαγγελματικές δεξιότητες.

Γνώρισε τους Discoverers και δες τι λένε για την εμπειρία τους:

Που μπορείς να μας βρεις

  • 21-22 Μαΐου – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • 22 Μαΐου – Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
  • 7-8 Ιουνίου – Voxxed Days
  • 14 Ιουνίου – Μητροπολιτικό Κολλέγιο