Γιατί το φλερτ είναι ζωή!

Το φλερτ , το ωραίο δηλαδή φλερτ, εκείνο που δεν γίνεται με χυδαίο τρόπο,είναι ζωή. Είναι ωραίο να νιώθεις και να εισπράττεις ένα βλέμμα πάνω σου, δύο μάτια που σε κοιτάνε και χαμογελάνε.

Περπατάς στο δρόμο ή κάθεσαι σε μια ουρά περιμένοντας τον καφέ σου και κάποιος σε κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω, δείχνοντας τον θαυμασμό του για την ομορφιά σου, το βλέμμα σου και το στυλ σου πολύ πιθανό. Και ανταποδίδεις καλοσυνάτα το χαμόγελο,γιατί είναι κάτι μεταδοτικό και φτιάχνει την μέρα και των δυο σας. Και σου αρέσει κι εσένα αυτός ο τύπος και μάντεψε, δεν είναι κακό, ακόμη κι αν έχεις σχέση.

Γιατί τα μάτια μας είναι για να βλέπουν και κάποια πράγματα δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν τα είδες. Ούτε σημαίνει απιστία ότι χαμογέλασες  ή είπες δύο κουβέντες με έναν άλλον άνθρωπο,αρκεί φυσικά να έμεινε εκεί το θέμα προφανώς.

Αλλά για σκέψου λίγο, αν εσύ έχεις ξυπνήσει στραβά, ή κάτι έχει γίνει μια μέρα και έχεις νεύρα ή είσαι στεναχωρημένη και βρεθεί ένας άνθρωπος να σου φτιάξει την διάθεση έστω για λίγο, δεν είναι πολύ αναζωογονητικό όλο αυτό;

Και η επιβεβαίωση που θα πάρεις ως γυναίκα ή θα δώσεις σε έναν άντρα δεν σημαίνει ότι δεν έχεις αυτοπεποίθηση ή ότι την ζητάς συνεχώς και από παντού. Απλά πιστεύω όλοι έχουμε την ανάγκη κάποιες φορές να δούμε ότι αρέσουμε και πέρα από τον σύντροφό μας, αφού εκεί το θεωρούμε δεδομένο για να είναι μαζί μας, πράγμα που δεν είναι κακό και μάλιστα είναι αυτονόητο.

Τέλος θα σου πω το καλύτερο για εμένα πάντα φλερτ, είναι αυτό που γίνεται μέσα σε μια σχέση, από τον άντρα προς την γυναίκα του και αντίστροφα. Γιατί με το φλερτ παίρνει ζωή η σχέση, οι δύο σύντροφοι νιώθουν ωραίοι και επιθυμητοί ο ένας από τον άλλον και δεν επαναπαυέται κανείς.

Το να μιλάς ωραίο στον άλλον , να κάνεις κομπλιμέντα, για τα ωραία μαλλιά,το βλέμμα, το χαμόγ
ελο, τα ρούχα που φοράει σήμερα, ή επίσης για κάτι που είπε, μια ατάκα,μια απάντηση σε μια “δύσκολη” ερώτηση, για το χιούμορ του και όλα αυτά να τα εννοείς φυσικά, φτιάχνουν την διάθεση, ανεβάζουν το ηθικό και αντίστοιχα στο ζευγάρι νιώθει ο ένας πραγματικός άντρας και η άλλη πραγματική γυναίκα και θηλυκό.

Φλερτάρετε λοιπόν δεσμευμένοι και μη, χαμογελάστε και θα σας ανταποδωθεί!