Πάνος Ζάρλας: Το «αντίο» της Μαρίας Μπακοδήμου

Ο πρόσφατος τραγικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, όταν η μηχανή που οδηγούσε ανατράπηκε στη λεωφόρο Συγγρού. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Το Power of Love ήταν το παιχνίδι που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό και η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να πει κάποια πράγματα για τον Πάνο.

Η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια λέει: «Ήρθα εδώ για να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε. Τα γυρίσματά μας γίνονται μέρες πριν, σήμερα είναι η επόμενη μέρα του χαμού του Πάνου Ζάρλα. Τον Πάνο τον αγαπήσαμε μέσα από αυτό το σπίτι που ήταν ο δήμαρχός του, τον ζήσαμε μισό χρόνο. Μας έδωσε το φως του, την καλή του ενέργεια, την καλοσύνη του.Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και μας συγκλόνισε όλους ο χαμός του, όταν το μάθαμε χθες. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν μαζί του στο Power of Love, όλοι οι φίλοι του, όλοι οι συνεργάτες έχουμε να του πούμε ένα μεγάλο αντίο. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε κάτι στην οικογένειά του, αν φτάνουν τα θερμά συλλυπητήρια για τη μάνα του και για όλους όσοι τον αγάπησαν. Αντίο Πάνο».

Youthspot Team

Written by Youthspot Team

Το www.youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site.
Το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι
νέοι ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα ψυχαγωγούνται.

Το μεταπτυχιακό που κρατά τους νέους στην Ελλάδα

Athens Gardens Festival 2019