DJ SNAKΕ στην Πλατεία Νερού | Primer Music Festival 2019

DJ SNAKE
Primer Music Festival 2019
Πλατεία Νερού, Φάληρο
Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ dance μουσικής της χώρας, Primer Music Festival, επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι ανανεωμένο, σε νέα τοποθεσία, με ακόμη μεγαλύτερα ονόματα στο line-up του.

Ο superstar DJ και παραγωγός, DJ SNAKE, δημιουργός της τεράστιας επιτυχίας “Taki Taki”, είναι ο πρώτος headliner του φετινού Primer.

Μετά την πρώτη, άκρως επιτυχημένη χρονιά του φεστιβάλ όπου πάνω από 5.000 λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές έντασης και συγκίνησης, το 2ο συνεχόμενο Primer Music Festival έρχεται την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα, με ένα εκρηκτικό line-up ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Η Πλατεία Νερού, τοποθεσία διεξαγωγής του φετινού φεστιβάλ, βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και δίπλα από το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, περσινό χώρο διεξαγωγής του Primer Music Festival.

Eίναι ο μεγαλύτερος outdoor χώρος συναυλιών στην Αθήνα, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το κέντρο της πόλης. Ανοιχτός, μεγάλος και άνετος χώρος, ιδανικός, όπως έχει ήδη αποδειχτεί, για τη διεξαγωγή μεγάλων συναυλιών.

Για τις ανάγκες του Primer 2019 θα στηθεί ένα ολοκαίνουργιο, τεραστίων διαστάσεων stage που θα σε καθηλώσει. Επιπλέον θα χρησιμοποιηθούν περισσότερα εντυπωσιακά εφέ, όπως λέιζερ, κανόνια co2, φλογοβόλα, κομφετί, γιγαντοοθόνες και άλλα, με σκοπό να σου προσφέρουν την απόλυτη all-day φεστιβαλική εμπειρία.

Η Τετάρτη 10 Ιουλίου θα είναι μία ημέρα-γιορτή για τη dance μουσική στην Ελλάδα. Μία γιορτή που κανένας λάτρης της μουσικής δεν πρέπει να χάσει!