Αρχική / Εκπαίδευση / MBA Food & Agribusiness |Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

MBA Food & Agribusiness |Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Κάνε τη διαφορά. Σπούδασε σε ένα διαφορετικό ΜΒΑ!

Η σταδιοδρομία στον σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων προϋποθέτει γνώση εμπειρία και εξειδίκευση. Στο ΜΒΑ Food & Agribusiness (Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Οργάνωση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών εκτός από τις βασικές γνώσεις που πρέπει να έχει ένα στέλεχος, προσφέρεται και το συγκριτικό πλεονέκτημα της εξειδίκευσης στον κλάδο των επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας.

Ο αγροδιατροφικός είναι διαχρονικά ένας από τους σημαντικότερους τομείς της Ελληνικής οικονομίας με ιδιαίτερη συμμετοχή στην παραγωγή, την απασχόληση αλλά και τις εξαγωγές. Η παραγωγή, η μεταφορά και διανομή, αλλά και η κατανάλωση αγροτικών προϊόντων και τροφίμων αποτελούν τα βασικά μέρη αυτής της ιδιαίτερης αλυσίδας που με μία φράση περιγράφεται ως «από το χωράφι στο ράφι». Ο δυναμισμός, η εξωστρέφεια και η καινοτομία αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά όλων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε όλο το εύρος αυτής της αλυσίδας.

Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων αυτού του τομέα προϋποθέτει την ύπαρξη εξειδικευμένων στελεχών, με γνώση των ιδιαιτεροτήτων αυτού του χώρου. Στο ΜΒΑ Food & Agribusiness η εξειδίκευση αυτή υλοποιείται με ειδικά μαθήματα και case studies, με επισκέψεις σε επιχειρήσεις τροφίμων και σεμινάρια από εξειδικευμένα στελέχη επιχειρήσεων του κλάδου. Έκτος των παραπάνω, σε όσους επιθυμούν, προφέρονται και μαθήματα βασικών γνώσεων τεχνολογίας τροφίμων για μη ειδικούς.

Ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα του Προγράμματος είναι ότι αυτό λειτουργεί σε ένα πανεπιστημιακό περιβάλλον με μοναδική γνώση και πολύχρονη εμπειρία στον αγροδιατροφικό τομέα.

Σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης η απόφαση παρακολούθησης ενός προγράμματος ΜΒΑ αποτελεί σημαντική επένδυση. Στο ΜΒΑ Food & Agribusiness προσπαθούμε να προσφέρουμε αυτό το διαφορετικό που θα αυξήσει στο μέγιστο την απόδοση  αυτής της επένδυσής.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το Πρόγραμμα δεν είναι καινούργιο. Το εν λόγω Πρόγραμμα 12μηνης ή 24μηνης διάρκειας (πλήρους ή μερικής φοίτησης) προσφέρεται για 22η συνεχή χρονιά από το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης και το συνεργαζόμενο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά το φετινό ακαδημαϊκό έτος θα εισαχθούν έως 40 μεταπτυχιακοί φοιτητές και επισημαίνεται ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Αιτήσεις συμμετοχής για το ακαδ. έτος 2019-2020 γίνονται δεκτές έως και την 27η Ιουνίου 2019 (πρώτη φάση), ή την 12η Σεπτεμβρίου 2019 (δεύτερη φάση).

Ιστοσελίδα: http://mba.aua.gr/

Αίτηση και Προκήρυξη: Πατήστε εδώ

 

Αρθρογράφος: Youthspot

Το youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site. Η φιλοσοφία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα site το οποίο να είναι το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι νέοι θα μπορούν να ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα να ψυχαγωγούνται.
Δείτε όλους τους αρθρογράφους

Δείτε επίσης

3 Ελληνόπουλα σάρωσαν τα βραβεία στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft Office στη Ν. Υόρκη!

Πρώτευσε η Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist, που διεξήχθη πρόσφατα στη Νέα ...

Ο Δήμος Αναστασιάδης γυμνός στο μπάνιο, τον φωτογραφίζει η Τζένη Θεωνά!

Ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένας πολύ δημοφιλής τραγουδιστής που αυτή την περίοδο είναι σε περιοδεία ...

Ακης Πετρετζίκης: ποζάρει στο Πόρτο Κατσίκι με κοιλιακούς- φέτες

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι από τους πιο διάσημους σεφ στην Ελλάδα. Αυτή την περίοδο απολαμβάνει ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *