Reggaewise on the Beach | Ά Πλαζ Αλίμου

Reggaewise on the Beach
Α’ Πλαζ Αλίμου
Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, η ομάδα Reggaewise παρουσιάζει το δεύτερο “Reggaewise on the Beach”. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη μουσική καλοκαιρινή περιπέτεια. Εκρήξεις μπάσου και χορού θα κατακλύσουν την Α΄ Πλάζ Αλίμου σ’ ένα σχεδόν φεστιβαλικό βράδυ όπου θα κυριαρχούν οι μουσικές συνώνυμο των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Το concept απλό και ξεκάθαρο. Κουβαλάμε soundsystem και καλή διάθεση για μια βραδιά με Reggae, Dub, Steppa και Bass μουσικές. Τα vibes θα σας ταξιδέψουν εκτός Αττικής και η παραλία Αλίμου θα βρεθεί κάπου ανάμεσα σε Τζαμάικα και Αγγλία!

Λίγο πριν ξεχυθούμε οριστικά στις παραλίες ο σπουδαίος dub artist από το Μεξικό, ο Mexican Stepper θα βρεθεί στις 29 Ιουνίου στην Αθήνα για μια Azteca style reggae μουσική πανδαισία. O Mexican Stepper θα μας παρουσιάσει live δικά του κομμάτια και ακυκλοφόρητες συνεργασίες, με τα delays και τα reverbs να κυριαρχούν. Ακόμα ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης που δίνει νέα πνοή στις βασικές ηχογραμμές των reggae dub tunes οδηγώντας τη dub σκηνή στη νέα χιλιετία.

O Y. Serrano | Mexican Stepper έχει φέρει το μεξικάνικο dub σε διεθνές επίπεδο. Έχει καταφέρει ήδη να παρουσιάσει τη μουσική του σε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη όπως Βραζιλία, Αργεντινή, Ισπανία, Χιλή, Γερμανία, Ιταλία, Περού και άλλα. Απολαμβάνοντας τεράστια αποδοχή και αναγνώριση και συμμετέχοντας σε Φεστιβάλ όπως Tawai Dub Fest (BRA), Dub Stone on the River (ITA), Seasplash (HR), Reggae Sun Ska (FR), Jamming (COL) κ.α. Ο Μεξικάνος επιστρέφει με μια ακόμα [4η] περιοδεία στην Ευρώπη κι έρχεται με τις αποσκευές του γεμάτες νέους ήχους, νέα Vibes και γεμάτος ψευδαισθήσεις..!

Μαζί του μια πλειάδα σπουδαίων ελλήνων reggae, dub και bass καλλιτεχνών που θα μας παρασύρουν σε μια βραδιά γεμάτη χορό μέχρι τελικής πτώσεως. SKG’s Dub Alliance, Mamaletta, AMP Outernational, Dj Booker, Indamouse & Wosui και Skitlab & MistaOperator σε μουσικές διαδρομές από εξαντλητικούς ρυθμούς μέχρι χαλαρές μελωδίες σε μια ανεπανάληπτη reggae-dub καλοκαιρινή βραδιά που θα μας παρασύρει σε τοπία που υπάρχει χώρος μόνο για θετικά vibes.