8ο Φεστιβάλ Πόζαρ 2019 – επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι!

Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει για όγδοη χρονιά στο φαράγγι, ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί μας!

Δεκατρία χιλιόμετρα από την ιστορική Αριδαία και τριανταπέντε χιλιόμετρα από την Έδεσσα, σε υψόμετρο 390μ στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, οι ιαματικές πηγές που βρίσκονται στις όχθες του θερμοποτάμου σχηματίζουν ένα τοπίο μυστικιστικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ. Για πρώτη φορά φέτος, η ομάδα των unboxholics θα αναλάβει την παρουσίαση δίνοντάς μας τον ρυθμό για τρεις ημέρες γεμάτες χορό, τραγούδι, ενέργεια, χαμόγελα, συναυλίες από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και παράλληλες δράσεις.

Την πρώτη μέρα, Παρασκευή 19 Ιουλίου, ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου αυθεντικός, και εκρηκτικός, με περισσότερα από 45 χρόνια πορείας, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες ανεβαίνει στη σκηνή του 8ου Φεστιβάλ Πόζαρ. Την ίδια μέρα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας “ρίχνουν κόκκινο στη νύχτα” παρουσιάζοντάς μας την παράστασή τους “Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά”, μια παράσταση απολογισμό και γιορτή, φόρο τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, η Ελεονώρα Ζουγανέλη μας καλεί να ενώσουμε αγάπες, να γλεντήσουμε, να αγκαλιαστούμε και να τραγουδήσουμε τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και άλλα αγαπημένα κομμάτια, πάντα με τις δικές τις ιδιαίτερες ερμηνείες. Μαζί της θα είναι ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Αμέσως πριν, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο τροβαδούρος των συναισθημάτων, της χαράς, της έμπνευσης και του κεφιού βάζει την μουσική, τις λέξεις και τις νότες, διώχνει το μαράζι και υπόσχεται να κάνει την νύχτα αξέχαστη!

Η τρίτη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ, Κυριακή 21 Ιουλίου, φέρνει στη σκηνή του Φεστιβάλ Πόζαρ την μία και μοναδική Πάολα. Με ένταση και πάθος, η Πάολα ταξιδεύει ως τα Πόζαρ για να μας ξεσηκώσει σε μια νύχτα γεμάτη συναίσθημα που θα ξορκίσει κάθε καημό! Μαζί της ο Γιώργος Παπαδόπουλος που θα ερμηνεύσει δικές του επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα τραγούδια με τον χαρακτηριστικό του τρόπο!

ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
19/7 
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Νίκος Πορτοκάλογλου
Βασίλης Παπακωνσταντίνου 

20/7 
Κωστής Μαραβέγιας
Ελεονώρα Ζουγανέλη – μαζί της ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

21/7 

Γιώργος Παπαδόπουλος
ΠΑΟΛΑ

Γεμίζουμε βαλίτσες για το απόλυτο τριήμερο.
Στα Λουτρά Πόζαρ, στη δυτική πινέζα του χάρτη όπου η μουσική γίνεται ένα με το τοπίο. Κλείστε τα εισιτήριά σας!