Friends –10 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τη σειρά

Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της πιο αγαπημένης σειράς της τηλεόρασης Friends και οι ηθοποιοί να είναι κάπως έτσι σήμερα:

αλλά παραμένει μια σειρά που μας έχει χαρίσει αξέχαστες ατάκες όπως «Joey doesnt share food», «How you doin?», «Unagi», «Shes your lobster»…και η λίστα δεν έχει τέλος. Την αγαπήσαμε και αρκετές φορές γυρνάμε πίσω για να θυμηθούμε σκηνές που μας έκαναν να γελάσουμε.

Σε αυτό το άρθρο έχουμε συλλέξει 10 γεγονότα της σειράς που ίσως δεν ξέρατε.

  1. Η Lisa Kudrow (Phoebe) φοβόταν την πάπια.

  2. Ένα επεισόδιο χρειάζοταν τουλάχιστον 5 ώρες για να γυριστεί.

  3. Η σειρά αρχικά είχε τον τίτλο «Insomnia Café”. Στη συνέχεια μετονομάστηκε σε “Friends like us”, αργότερα σε «Six of one» και τελικά κατέληξε στο όνομα “Friends”.

  4. Η Courteney Cox (Monica) στην πραγματικότητα είναι μεγαλύτερη από τον David Schwimmer, άσχετα αν στην σειρά κάνει την μικρότερη αδερφή του.

  5. Η εγκυμοσύνη της Φοίβης με τα τρίδυμα παιδιά του αδερφού της προέκυψε στη σειρά λόγω της πραγματικής εγκυμοσύνης της ηθοποιού.

  6. Ο David Schwimmer ήταν ο πρώτος από τους κεντρικούς χαρακτήρες που πήρε το ρόλο του Ross. Επίσης, έχει σκηνοθετήσει 10 επεισόδια της σειράς.

  7. Η Jennifer Aniston ήταν η τελευταία ηθοποιός που επιλέχθηκε στους κεντρικούς ρόλους.

  8. Ο περίφημος πορτοκαλί καναπές του Central Perk βρέθηκε στο υπόγειο των Warner Bros. Studios.

  1. Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς έχουν φιληθεί μεταξύ τους σε κάποιο σημείο της σειράς, με εξαίρεση τη Μόνικα και τη Φοίβη.

  2. To πλαίσιο της κορνίζας στην πόρτα του διαμερίσματος της Μόνικας, είχε αρχικά έναν καθρέπτη ο οποίος έσπασε στις αρχές των γυρισμάτων. Οι παραγωγοί δεν πτοήθηκαν και αποφάσισαν να το αφήσουν έτσι όπως είναι.

Aν ακόμα δεν καταφέραμε να σας προκαλέσουμε νοσταλγία…