Θέσεις πρακτικής άσκησης για μεταπτυχιακούς φοιτητές στη ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΕΛΛΑΣ

Η Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς προσφέρει την ευκαιρία σε μεταπτυχιακούς φοιτητές να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκομίζουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, κάνοντας εξάμηνη πρακτική άσκηση, με μερική απασχόληση σε ημέρες και ώρες της επιλογής τους, κατόπιν συνεννόησης.

Ως εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν μια εικόνα των δράσεων της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάδος και θα συμβάλλουν στην αποστολή της. Τα καθήκοντά τους (π.χ. έρευνα, διοικητική υποστήριξη, διοργάνωση εκδηλώσεων, επικοινωνία στα Προγράμματα: Integrity Watch, Expanding Anonymous Tipping, Σύμφωνο Ακεραιότητας, Business Integrity Forum κλπ) θα εποπτεύονται και θα ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες της οργάνωσης.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ

Μεταπτυχιακοί φοιτητές Νομικών, Οικονομικών, Πολιτικών Επιστημών ή Σπουδών Επικοινωνίας με ενδιαφέρον για ζητήματα ενίσχυσης διαφάνειας, λογοδοσίας και καταπολέμησης της διαφθοράς στην πολιτική και επιχειρηματική ζωή, οι οποίοι χειρίζονται άριστα Η/Υ και Διαδίκτυο και μιλούν άπταιστα την Αγγλική.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

Θα πρέπει να αποσταλεί βιογραφικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση tihellas@otenet.grως τις 31 Ιουλίου 2019, με τίτλο στο e-mail «ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ».

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Η διαδικασία επιλογής θα αρχίσει μετά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και θα ολοκληρωθεί έως τις αρχές Σεπτεμβρίου με τη διενέργεια συνεντεύξεων στα γραφεία της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάδος (Σολωμού 54, Αθήνα).

Βεβαιωθείτε ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Όταν ολοκληρωθεί η επιλογή, θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Πηγή Γιατρά στο τηλ. 210 7224940 ή στο email tihellas@otenet.gr

 

Youthspot Team

Written by Youthspot Team

Το www.youthspot.eu είναι ένα φρέσκο, νεανικό site.
Το νέο, φρέσκο hot spot, ένας διαδικτυακός τόπος όπου οι
νέοι ενημερώνονται για θέματα που τους αφορούν και παράλληλα ψυχαγωγούνται.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: φωτιά στα κόκκινα απολαμβάνει τις βουτιές της!

5 Beach Bars σε απόσταση αναπνοής… από το κέντρο της Αθήνας!