Θα σε απορρίψουν επτά στις δέκα γυναίκες που θα προσεγγίσεις, ε και;

Οι περισσότεροι άντρες δε φλερτάρουν πλέον γιατί φοβούνται την απόρριψη. Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που την πέφτουν σε όλες, ακόμη και στο ίδιο μπαράκι! Κι αν δεν τους κάτσει καμία, την πέφτουν τελικά στη μπαργούμαν.

Με έναν «πέφτουλα» δε θα έβγαινε η γυναίκα, ακόμη κι αν ήταν ο τελευταίος άντρας στην πόλη. Ο τρόπος που φλερτάρει ένας άντρας κάνει τις γυναίκες να μαντεύουν τη συμπεριφορά του ως εραστή.

Να ξέρεις ότι η απόρριψη είναι σίγουρη από το 70% των γυναικών που προσεγγίζεις. Αλλά αν μάθεις να αποκωδικοποιείς σωστά τα μη λεκτικά σήματα που στέλνει η γυναίκα (βλέμμα, χάιδεμα των μαλλιών της κλπ), θα ελαχιστοποιήσεις το ποσοστό αποτυχίας. Η γυναίκα διαισθάνεται την ανασφάλειά σου, γι’ αυτό φρόντισε να νιώθεις άνετος και σέξι, απέφυγε τις χαζές ατάκες και μη μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου! Γιατί οι περισσότεροι άντρες στην προσπάθειά τους να εντυπωσιάσουν μιλούν ακατάπαυστα και γίνονται κουραστικοί.

Να θυμάσαι ότι η απόρριψη είναι μέρος του ερωτικού παιχνιδιού, δεν μπορεί να αρέσεις σε όλες, μερικές γυναίκες προτιμούν τους μελαχρινούς, άλλες τους ξανθούς, κάποιες τους γυμνασμένους και είναι κι εκείνες που τη βρίσκουν με την κοιλίτσα. Άλλωστε μπορεί να είναι καθαρά ορμονικό το θέμα και να είναι τα νεύρα της τσατάλια, οπότε μην το παίρνεις προσωπικά!