5 Beach Bars σε απόσταση αναπνοής… από το κέντρο της Αθήνας!

Τα καλοκαιρινά βράδια είναι συνυφασμένα με παραλία, δροσιστικά κοκτέιλς, βραδιές κάτω από τα αστέρια και πολλή μουσική! Αν οι διακοπές σας ακόμα αργούν και τα νησιά των Κυκλάδων δεν φαίνονται ούτε με το κυάλι, υπάρχουν άφθονες επιλογές διασκέδασης που θα σας ταξιδέψουν και θα σας μεταφέρουν μακριά από τους κουραστικούς ρυθμούς της πόλης, σε ονειρικά σκηνικά! Πάρτε μαζί την καλή σας διάθεση και ανακαλύψτε κρυμμένες νησιωτικές γωνιές δίπλα σας.

  1. Bolivar Beach Bar – Άλιμος

Μια πραγματική εξωτική εμπειρία σας περιμένει στο Bolivar Beach Bar! Σε πολύ προσβάσιμη τοποθεσία, το Bolivar περιβάλλεται από φοίνικες, γκαζόν και εξωτικές κατασκευές από ξύλο και καλάμια, που μοιάζει σαν να βρήκε από κάποιο μακρινό τροπικό νησί. Το πρωί απολαμβάνεις το μπάνιο σου, παίζεις ρακέτες ή beach volley, το μεσημεράκι υπάρχει κουζίνα με γευστικά πιάτα να καλμάρεις την πείνα σου, το απογευματάκι ιδανικό για καφεδάκι ή κοκτειλ και το βράδυ η καλύτερη επιλογή για ξεσάλωμα με απίθανα party και κορυφαίους Έλληνες και ξένους DJs.

Που θα το βρεις: Λεωφόρος Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος.

Fb. Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/

  1. Mojito Bay – Αγία Μαρίνα

Λίγο πιο μακριά, στην παραλία της Λομπάρδας, θα συναντήσετε ένα μέρος γεμάτο φοίνικες που σας κάνει να νιώθετε πως προσγειωθήκατε στη μακρινή Καραϊβική. Το Mojito Bay, θα σας ανταμείψει με τα νόστιμα πιάτα του, τα δροσιστικά ροφήματά του και το υπέροχο ηλιοβασίλεμά.

Που θα το βρεις: Παραλία Λομπάρδας, Αγία Μαρίνα, 33ο χλμ Αθηνών-Σουνίου.

Fb. Page: https://www.facebook.com/MojitoBayClub/

  1. Balux Seaside – Γλυφάδα

Το Balux Seaside, όπως και το αδερφάκι του Balux The House Project, έχει καταφέρει με τη θεματική του διακόσμηση, τις εξωτικές πινελιές του, την μεγάλη ποικιλία του σε ροφήματα/ φαγητό / ποτά, να κερδίσει τις καρδιές μας! Η Chill out μουσική του σε συνδυασμό με την θάλασσα που πλαισιώνει το Balux ενδείκνυται για ρομαντικές βραδιές κάτω από τα αστέρια!

Που θα το βρεις: Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα.

Fb Page: https://www.facebook.com/BaluxCafe/?ref=br_rs

  1. Holy Spirit Beach Bar

Τα τελευταία 4 χρόνια, στο δυναμικό του Varkiza Resort YaBanaki Beach έχει προστεθεί το φημισμένο cocktail bar της Γλυφάδας, Holy Spirit. Με 200 σετ από ξαπλώστρες, απολαυστικά κοκτέιλ και πολλά events, φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει!

Που θα το βρεις: Ακτή Βάρκιζας, Βάρκιζα,

Fb Page: https://www.facebook.com/holyspiritbeachbar/

  1. Peñarrubia Lounge- Άλιμος

Μεταφερθείτε σε ένα εξωτικό μέρος – όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία, απολαμβάνοντας το ποτό σας. Το Peñarrubia Lounge είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και σε συνδυασμό με την δροσερή θάλασσα και τις αιώρες, προσφέρουν στιγμές ξεγνοισιάς ακόμα και στους πιο απαιτητικούς.

Που θα το βρεις: Λεωφ. Ποσειδώνος 10, Άλιμος.

Fb Page: https://www.facebook.com/penarrubialounge/