Ελευθερία Αρβανιτάκη & Γιάννης Κότσιρας στο Άλσος Βεΐκου

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Γιάννης Κότσιρας 
στο Άλσος Βεΐκου
Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019
Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού.

Έρχονται στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ του Άλσους Βεΐκου να “μπλέξουν” τραγούδια και διαθέσεις, από το “Δυνατά” και της “Καληνύχτας τα Φιλιά” ως το “Κάθε Φορά” και το “Εφάπαξ” και με αναφορές σε κλασσικά λαϊκά τραγούδια, για να παρασύρουν το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους.

Φέτος, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής μετά από μία εικοσαετία και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και μας έκαναν να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο από τις ερμηνείες τους.

Απ’ το “Δυνατά” και της “Καληνύχτας τα φιλιά” ως το “Κάθε φορά” και το “Εφάπαξ”, από το “Μένω εκτός” ως την “Αλεξάνδρεια” και με αναφορές σε κλασσικά λαϊκά τραγούδια όπως τα “Θέλω κοντά σου να μείνω”, “Πρώτη φορά”, “Μη μου ξαναφύγεις πια μάγκα μου” και τα “Μαύρα μάτια σου” ως το “Κόκκινο φουστάνι” και τη “Χάντρα θαλασσιά”, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας έμπλεξαν τραγούδια και διαθέσεις και παρέσυραν μαζί τους το κοινό που κάθε βραδιά γινόταν μαζί τους μια μεγάλη χορωδία.