Ώρα για ερωτικά παιχνίδια!

Εκτός από τα σέξι διχτυωτά εσώρουχα, τα περίεργα κοσμήματα για τις επίμαχες περιοχές, τα φτερά, τις χειροπέδες, τους δονητές, τα δαχτυλίδια και τις μπάλες είναι κι άλλα πολλά προϊόντα που μπορούν να εκτοξεύσουν τη libido ή έστω την περιέργεια για κάτι διαφορετικό ακόμη και διασκεδαστικό.

Μπορείς να κάνεις έκπληξη στη(στο) σύντροφό σου με σλιπάκια που έχουν γραμμένα τη φράση που θα ήθελες να του πεις ή που τραγουδάνε το κατάλληλο τραγούδι για την περίσταση, άλλο για τα γενέθλια, άλλο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και άλλο προσκαλώντας την(τον) σε συνουσία! Παγοθήκες σε σχήμα πέους μπορούν να σπάσουν τον πάγο μεταξύ σας ενώ ζυμαρικά σε σχήμα πέους μπορούν να σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας.

Τα φαγώσιμα εσώρουχα κοστίζουν αρκετά αλλά το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να έχεις με μια απλή σοκολάτα, μαρμελάδα, σιρόπι ή μερέντα. Φτιάξε γλυκά αριστουργήματα στο σώμα του άλλου και κατέστρεψέ τα αργά και ηδονικά με τη γλώσσα σου. Μπορείς ακόμη να μιμηθείς τους Ιάπωνες που ψυχαγωγούν τους καλεσμένους σερβίροντας σούσι στο κορμί μιας κοπέλας. Τοποθέτησε χαβιάρι κοντά στο επίμαχο σημείο και καθώς πλησιάζεις το στόμα σου, o/η σύντροφος, θα σπαρταράει από πόθο.

Επίσης μια σαμπάνια επιβάλλεται όταν θέλετε να συνδυάσετε άλλες γεύσεις με αυτές του σώματός σας. Κρατώντας μικρή ποσότητα στο στόμα σου, οι φυσαλίδες θα προσφέρουν απίστευτη αίσθηση στα ευαίσθητα σημεία του άλλου.