Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τον τίτλο «ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ –DIGITAL MARKETING» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Πληροφορίες:

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο «Ψηφιακό Μάρκετινγκ».

  • Το πρόγραμμα είναι διάρκειας τριών (3) ακαδημαϊκών εξαμήνων πλήρους φοίτησης ή έξι (6) ακαδημαϊκών εξαμήνων μερικής φοίτησης.
  • Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. (Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
  • Το πρόγραμμα θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Καβάλα. Έναρξη μαθημάτων:  Παρασκευή 4/10/2019
  • Η γλώσσα του προγράμματος είναι η Ελληνική. Προϋπόθεση για την επιλογή  αποτελεί η επαρκής γνώση μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας πέραν της Ελληνικής. Επιθυμητή είναι η γνώση της Αγγλικής.
  • Τα κριτήρια που εφαρμόζονται για την επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών είναι ο βαθμός πτυχίου, η βαθμολογία στα προπτυχιακά μαθήματα που είναι σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο του Π.Μ.Σ., η επίδοση και το αντικείμενο στη διπλωματική/πτυχιακή εργασίας (όπου αυτή προβλέπεται στον πρώτο κύκλο σπουδών) και η σχετική ερευνητική ή επαγγελματική δραστηριότητα του υποψηφίου.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ τ.Β΄ 3182/02.08.2018) και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4485/2017, όπως ισχύει σήμερα.

Το ύψος των προβλεπόμενων τελών φοίτησης για το σύνολο του προγράμματος καθορίζεται στο ποσό των δύο χιλιάδων οκτακοσίων πενήντα (2.850€) ευρώ τα οποία αναλύονται τμηματικά ως εξής:.

  • Για το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης : 950€ ανά εξάμηνο,
  • Για το πρόγραμμα μερικής φοίτησης : 475€ ανά εξάμηνο

Ειδικότερα, διασφαλίζεται η πρόσβαση των φοιτητών που πληρούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια εισαγωγής, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, σύμφωνα με το άρθρο 35 του Ν. 4485/2017. Το ΠΜΣ δύναται επίσης να χορηγεί μείωση διδάκτρων, υποτροφίες και βραβεία επίδοσης με κριτήριο την αριστεία, σύμφωνα με τον κανονισμό σπουδών και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων.

Το επίπεδο γλωσσομάθειας – σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR) – που απαιτείται ορίζεται σε Γ2 (άριστη γνώση) για την Ελληνική και Β1 (μέτρια γνώση) για την Αγγλική. Η πλήρωση αυτής της προϋπόθεσης διαπιστώνεται από την επιτροπή επιλογής/εξέτασης των υποψηφίων η οποία μπορεί να ελέγχει σχετικά πιστοποιητικά από αναγνωρισμένους φορείς ή πιστοποιητικά που παρέχει το ΤΕΙ ΑΜΘ ή και να διενεργεί γραπτές ή προφορικές εξετάσεις.

έως και 12 Αυγούστου 2019 (παράταση) ή μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των θέσεων (θα ληφθεί υπόψη η σφραγίδα του Ταχυδρομείου).

Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα του Π.Μ.Σ. και στην ιστοσελίδα: http://digitalmarketing.edu.gr.