Ήρθε η 3η Σεζόν του “La Casa De Papel”

Ακυρώστε ότι έχετε προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακό σας γιατί η πολυαναμενόμενη συνέχεια της πετυχημένης σειράς «La casa de papel» ή αλλιώς «Η τέλεια ληστεία» ήρθε στις οθόνες των συνδρομητών του Netflix την  Παρασκευή 19 Ιουλίου!

Η τρίτη σεζόν επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και μας συστήνει νέους χαρακτήρες! Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην φαμίλια του Professor, είναι η «Λισαβόνα», η «Στοκχόλμη», ο «Παλέρμο», ο «Μαρσέιγ» και ο «Μπογκοτά».

Nuevos fichajes

Queda menos de un mes para la jarana ?. Es hora de que conozcáis a nuestros nuevos fichajes. ¿Estais listos?

Gepostet von La Casa de Papel am Donnerstag, 20. Juni 2019

Το δεύτερο μέρος της σειράς μας είχε άφησε σε αγωνία για το μέλλον των πρωταγωνιστών. Το σχέδιο του Professor ήταν να καταφέρει να τυπώσει πάνω από 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ από το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας στη Μαδρίτη. Ωστόσο, κάποια απρόσμενα λάθη έριξαν τις φιλοδοξίες του Professor, αναγκάζοντας τους ληστές να ξεφύγουν τελικά με 984 εκατομμύρια ευρώ.

Το δεύτερο μέρος τελείωσε με την ομάδα του Professor να ολοκληρώνει τη ληστεία και να ξεφεύγει με τα χρήματα. Τώρα όμως έρχεται το δύσκολο κομμάτι…η διαφυγή τους σε διεθνή ύδατα και η επιβίωσή τους. Μπορούν τα μέλη της ομάδας να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να καταφέρουν να κρυφτούν την ίδια στιγμή που έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό εναντίον τους; Μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Η νέα σεζόν ξεκινάει με το σύνθημα: «Δεν το κάνουμε για τα λεφτά, το κάνουμε για την φαμίλια».

Αυτή τη φορά, στόχος του Professor δεν είναι το βασιλικό νομισματοκοπείο αλλά η απελευθέρωση του Ρίο, ο οποίος έχει συλληφθεί από την αστυνομία. Αυτή η σύλληψη έγινε η αφορμή να μαζευτούν τα μέλη και να φέρουν εις πέρας το μεγαλύτερο κόλπο που κατέστρωσε ποτέ ο Professor.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν εδώ:

Τα 8 νέα επεισόδια της 3ης σεζόν είναι ήδη διαθέσιμα στο δίκτυο του Netflix.