Orange Grove Patras: Νέος κύκλος αιτήσεων για startups!

Έχεις μία δυνατή επιχειρηματική ιδέα; Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου καινοτόμα επιχείρηση ή να την οδηγήσεις στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης, με τη βοήθεια ενός ισχυρού δικτύου μεντόρων και επαγγελματικών επαφών στην ελληνική και διεθνή αγορά από το OrangeGrove, την Ολλανδική Πρεσβεία στην Ελλάδα και το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών;

Το Orange Grove Patras, συνεχίζοντας να στηρίζει την καινοτόμα επιχειρηματικότητα, ανακοίνωσε το νέο κύκλο αιτήσεων για συμμετοχή startups στο επόμενο incubation round, προσκαλώντας ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση!

Το Orange Grove αποτελεί έναν διεθνή incubator για startups που δημιουργήθηκε ως πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεβείας στην Αθήνα. Μέσα από incubation προγράμματα, το Orange Grove στηρίζει άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή υφιστάμενη startup στα πρώτα της βήματα (από κάθε τομέα της οικονομίας, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα), ώστε να αναπτυχθούν σε μία βιώσιμη επιχείρηση προσφέροντας εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Κάνε αίτηση σήμερα για την ευκαιρία να συμμετέχεις στο επόμενο incubation πρόγραμμα του Orange Grove στην ΠΑΤΡΑ και να αποκτήσεις πρόσβαση σε εξατομικευμένη καθοδήγηση, mentoring, workshops, bootcamps, 1:1s και ευκαιρίες δικτύωσης!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων, τις προσφερόμενες υπηρεσίες του προγράμματος και το OrangeGrove είναι διαθέσιμες στο www.orangegrove.eu.

Για αιτήσεις στο OrangeGrove Patras παρακαλούμε επισκεφτείτε το http://orangegrovepatras.biz

Για να υποβάλλετε αίτηση ακολουθήστε πατήστε εδώ.