San Diego Comic-Con 2019 – Ανακοινώθηκαν οι Αναμενόμενες Κυκλοφορίες Της Marvel!

Η Marvel, η εταιρία κολοσσός που μας έχει χαρίσει τον Iron Man, τον Captain America και πολλές ακόμα αγαπημένες ταινίες, ανακοίνωσε σήμερα στο ComicCon του San Diego, τις προσεχείς ταινίες της καθώς και τα σχέδιά της για το Disney +.

Οι φαν της Marvel, τα επόμενα δύο χρόνια θα απολαύσουν στην μεγάλη οθόνη και στο Disney +, τους ακόλουθους τίτλους!

  1. Τhe Eternals.

Πρωταγωνιστές της ταινίας που θα σκηνοθετήσει η Chloe Zhao, και θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2020, είναι ανάμεσα σε άλλους η Angelina Jolie, η Salma Hayek και ο Richard Madden.

  1. The Falcon and the Winter Soldier

Αποκλειστικά για το Disney +, έρχεται η νέα σειρά της Marvel, “ The Falcon and the Winter Soldier”. Οι πρωταγωνιστές της σειράς χαιρετώντας τους φαν, αποκάλυψαν πως ο Daniel Bruhl θα επιστρέψει ως ο κακός Baron Zemo. H σειρά αναμένεται το Φθινόπωρο του 2020.

  1. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Το ντεμπούτο του θα κάνει ο χαρακτήρας των Marvel Comics, ShangChi. Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021.

  1. WandaVision

Η Scarlet Witch και ο Vision, έρχονται με δική τους σειρά στο Disney + την Άνοιξη του 2021.

  1. Loki

Ο αγαπημένος θεός που λατρεύουμε να μισούμε, έρχεται με δική του σειρά στο Disney +. Ο Tom Hiddleston (Loki), επιστρέφει…την Άνοιξη του 2021.

  1. Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Ο Benedict Cumberbatch επιστρέφει στον ρόλο του Dr. Strange και αυτή τη φορά θα πλαισιώνεται από την Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Τα γεγονότα της ταινίας θα συνδέονται με τη σειρά του Disney +, WandaVision. Η ταινία αναμένεται τον Μάιο του 2021.

  1. What if…?

H πρώτη animation σειρά του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel έρχεται στο Disney + το καλοκαίρι του 2021.

  1. Hawkeye

Ένας ακόμα χαρακτήρας από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αποκτάει τη δική του σειρά στο Disney +. Η σειρά θα προβληθεί το Φθινόπωρο του 2021.

  1. Thor: Love and Thunder

Ο Θεός της Σκανδιναβικής μυθολογίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη τον Νοέμβριο του 2021. Μαζί με τον Chris Hemsworth (Thor), θα προστεθεί στο καστ και η Natalie Portman.

  1. Black Widow

H Black Widow αποκτάει και αυτή τη δική της ταινία! Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η εκπληκτική Scarlett Johansson. Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2020.