Μαρία Βλάχου: πέθανε η γυναίκα – σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας!

Η Μαρία Βλάχου ήταν μία από τις προβεβλημένες και καταξιωμένες προσωπικότητες της νεοφυούς επιχειρηματικότητας της χώρας.

Γεννημένη το 1980, η Μαρία μαζί με την αδελφή της, αχολήθηκε με την εκτροφή σαλιγκαριών και ήταν από τις πρώτες που βοήθησαν να αναπτυχθεί η συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε, έφυγε από τη ζωή τόσο νέα νικημένη από τον καρκίνο.

«Όταν η κάμπια κατάλαβε πως η ζωή της τελείωνε ξεκίνησε να πετάει. Η Μαρία μας σήμερα έγινε πεταλούδα». Με αυτή την ανάρτηση στο Facebook την αποχαιρέτηση η αδελφή της.

Η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων ανέφερε σε μήνυμά της για τον θάνατό της: «Πριν από λίγο χάσαμε μία καλή φίλη, έναν υπέροχο, εξαιρετικά νέο άνθρωπο, μία λαμπρή επιχειρηματία, σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της Ελλάδας που επιμένει και αγωνίζεται, μία νέα κοπέλα που μόλις είχε ξεκινήσει τη δική της οικογένεια. Αυτόν τον αγώνα δεν κατάφερε δυστυχώς να τον κερδίσει.

Καλό σου ταξίδι Μαράκι μας, από όλους και όλες μας στην Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων. Maria Vlachou #Fereikos Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά και τους φίλους της».

Κρίμα να χάνονται τόσο γρήγορα νέοι άνθρωποι και καταξιωμένοι που έχουν συμβάλει- έχουν βάλει και εκείνοι το λιθαράκι τους στην ανάπτυξη της χώρας.