5 Ιστορικές Δραματικές Σειρές Για Να Δεις Αυτό Το Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να αρχίσεις σειρές! Τις καυτές ώρες της μέρας που η ζέστη είναι τόσο ανυπόφορη και η παραλία τόσο μακριά, τι καλύτερο από αιρ κοντίσιον, καναπές, ποπ κορν και σειρά;

Ψάξαμε στο Netflix και βρήκαμε 5 ιστορικά δράματα που θα σας καθηλώσουν. 

  • Peaky Blinders

Η σειρά Peaky Blinders τοποθετείται χρονικά μετά τα γεγονότα του Πρώτου Παγκοσμίου πολέμου στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Παρακολουθούμε την πορεία της εγκληματικής οικογένειας Σέλμπι και του φιλόδοξου αρχηγού της Τόμι Σέλμπι. Η πλοκή ξεκινάει τη στιγμή που ένας Ιρλανδός Ντετέκτιβ αναλαμβάνει να «καθαρίσει» στην περιοχή από τις εγκληματικές συμμορίες. 

  • Vikings

Μεταφερόμαστε στη Kattegat και στην εποχή των τρομερών και φοβερών πολεμιστών Viking. O Ράγκναρ Λοθομπροκ, φιλόδοξος και τολμηρός πολεμιστής και αγρότης, αποφασίζει να κατακτήσει τον τότε γνωστό κόσμο. Στα χρόνια των εξερευνήσεων του, παρακολουθούμε μάχες και επιδρομές σε μακρινές ακτές των θαλασσών. 

  • The Last Kingdom

Οι φαν της μεσαιωνικής Αγγλιάς, του πολιτικού δράματος και των μεγαλοπρεπών μαχών, βρήκαν τη σειρά που θα τους κρατήσει παρέα αυτό το καλοκαίρι. Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα του Bernard Cornwell «The Last Kingdom» και η πλοκή απολουθεί τον Uhtred ο οποίος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα από τον τόπο που γεννήθηκε και τον τόπο που μεγάλωσε. 

  • Outlander

Ένα ταξίδι του μέλιτος, μια μυστηριακή πύλη και ο χρόνος γυρίζει πίσω στη Σκωτία του 1700. Η Claire, εγκλωβισμένη σε μια άλλη εποχή προσπαθεί να επιστρέψει στο σήμερα αλλά και να συνηθίσει μια εντελώς ξένη πραγματικότητα για αυτήν. Η σειρά επικεντρώνεται στο ρομαντικό δράμα δύο εραστών από διαφορετικές εποχές. 

  • Frontier

Ο αγαπημένος ηθοποιός Jason Momoa, επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ως Καναδός εγκληματίας του 18ου αιώνα. Η σειρά δείχνει την προσπάθειά του να σπάσει το μονοπώλιο της Hudson Bay στην εμπορία γούνας.