Ασυμβατότητα στη libido – πώς θα βελτιώσετε το σεξουαλικό σας ρυθμό

Το σεξ είναι εξίσου σημαντικό και για τους δύο. Βέβαια υπάρχουν κάποιες διαφορές στα δύο φύλα, συνήθως στους άντρες το σεξ ενισχύει την οικειότητα ενώ στις γυναίκες η οικειότητα ενισχύει το σεξ. Κάποιες φορές όμως δεν υπάρχει καθόλου συμβατότητα στη libido.

Ο άντρας μπορεί να προτιμά να κάνει σεξ το πρωί ενώ η γυναίκα το βράδυ. Ο ένας από τους δύο μπορεί να έχει πολλές σεξουαλικές ορμές και ο άλλος να είναι ευχαριστημένος με μία φορά την εβδομάδα.

Αν ενισχύσετε την τρυφερότητα μεταξύ σας θα βελτιωθεί και ο σεξουαλικός σας ρυθμός. Η τρυφερότητα όμως δεν είναι κάτι που δημιουργείται αυτόματα, χρειάζεται κόπος και ειλικρίνεια. Χρειάζεται μια διαρκής σωματική επαφή, με χάδια, φιλιά, αγκαλιές και αγγίγματα.

Το σημαντικότερο είναι να μιλήσετε ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα, εκφράζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Η ειλικρινής επικοινωνία θα σας φέρει πιο κοντά και θα επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά. Όταν υπάρχει προθυμία, για όλα εμφανίζεται μια λύση. Για παράδειγμα, αν ο άλλος προτιμά το πρωινό σεξ, μπορείτε να συμφωνήσετε να το κάνετε μόνο σαββατοκύριακα και αργίες που δε δουλεύετε.

Επίσης αν συνευρίσκεστε σπάνια, μπορείτε να προγραμματίσετε τις σεξουαλικές σας επαφές. Ίσως να μην ακούγεται ωραίο το προγραμματισμένο σεξ αλλά μπορεί να σώσει τη σχέση σας και να το αναζητάτε πιο συχνά!