Πώς θα διατηρήσεις το μαύρισμά σου; 5 τρόποι για να το πετύχεις!

Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει σιγά σιγά (τυπικά μόνο..) αλλά εσύ θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμά σου – που τόσο πάλεψες να αποκτήσεις- όσο περισσότερο γίνεται.Δεν έχεις χρόνο για καθημερινή ηλιοθεραπεία αλλά ψάχνεις τρόπο για να πετύχεις τον στόχο σου!!! Κι όμως μπορείς. Ακολούθησε τους παρακάτω 5 τρόπους και θα τα καταφέρεις!!!

1.Ενυδάτωση

Μια σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα μπορεί να διατηρήσει το όμορφο μαυρισμένο σώμα σου περισσότερο. Χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό προϊόν, κατάλληλο για το δικό σου τύπο επιδερμίδα, δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.

2. Νερό

Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Ο οργανισμός σου χρειάζεται άφθονο νερό για να λάμπει και να λειτουργεί όσο καλύτερα γίνεται. Έτσι, το δέρμα διατηρείται υγιές και το χρώμα κρατάει πολύ περισσότερο.

3. Απολέπιση

Όταν προσπαθείς να διατηρήσεις το μαύρισμα σου, η απολέπιση είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Αν την κάνεις πριν, βγαίνουν στην επιφάνεια τα υγιή κύτταρα, και το μαύρισμα διαρκεί περισσότερο. Ενώ, αν την κάνεις μετά, απομακρύνονται όλα τα μαυρισμένα κύτταρα της επιδερμίδας.

4. Προϊόντα Tan Extenders

Ένα βασικό προϊόν ενυδάτωσης είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα. Έτσι, μια λοσιόν που επιμηκύνει το μαύρισμα, tan extender, έχει στη σύσταση της συστατικά για να διατηρείται η ηλιοκαμένη λάμψη σου που τόσο επιθυμείς.

5.Προσοχή στην αποτρίχωση

Αν ως αποτριχωτική μέθοδο επιλέγεις το ξυραφάκι, είναι καλύτερο να προτιμήσεις μια γυναικεία αποτριχωτική μηχανή, η οποία δεν αφαιρεί τόσα τα κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, και έτσι το μαύρισμα σου διατηρείται περισσότερο.