Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Η Ελεωνόρα έρχεται αυτό το καλοκαίρι να µας συνεπάρει για ακόμη µια φορά, γυρνώντας όλη την Ελλάδα, φωνάζοντας το σύνθημα, «κάπου σε έχω ξαναδεί»

Αυτός είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής παράστασης αλλά και του νέου single της Ελεωνόρας σε στίχους και μουσική του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Στις συναυλίες θα μοιραστούμε εμπειρίες, θα νοσταλγήσουμε, θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε ,µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας αλλά και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα µε το προσωπικό της στίγμα, γυρεύοντας αισθήματα, συγκινήσεις και όπως πάντα τον πιο αληθινό τρόπο επικοινωνίας του καλλιτέχνη µε το κοινό του.

Παρέα της στη σκηνή θα βρεθεί ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Μαζί θα πουν µερικά από τα πιο αγαπηµένα τραγούδια του Γιάννη που έγραψε µέσα στα χρόνια, και για άλλους καλλιτέχνες, µα και για την ίδια την Ελεωνόρα αλλά και τραγούδια που αναζητούν να ζωντανέψουν µέσα και από την δικιά σας φωνή.

Αυτό το καλοκαίρι θα γίνουμε όλοι ένα και θα αντιληφθούμε,

πως µάλλον όλοι τελικά, κάπου έχουμε ξανασυναντηθεί…

 

Υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών είναι ο Νίκος Γαρουφαλάκης.

Μαζί της επί σκηνής σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί:

Μιχάλης Ασίκης / πλήκτρα, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας / κιθάρες, Μανώλης Καλπάκης / μπουζούκι,Μιχάλης Καπηλίδης / τύμπανα, Ντίνος Χατζηιορδάνου / ακορντεόν, Βασίλης Νησσόπουλος / μπάσο.

 

Επιμέλεια προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Ηχοληψία: Μπράιαν Κουν / Δημήτρης Σαμαράς

Φώτα / Σχεδιασμός φώτων: Σπύρος Κουρκουμέλης