Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ ξενύχτησαν στην καρδιά της καλοκαιρινής Αθήνας! 

Απολαμβάνοντας μία ακόμη καλοκαιρινή βραδιά, λίγο πριν την εκπνοή του Αυγούστου, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (IΣΝ) βρέθηκαν σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης, την Πλατεία Μαβίλη, και διασκέδασαν με καλή παρέα, μουσική, ποτό και, φυσικά, «βρώμικο». 

Γνωστοί λάτρεις του κέντρου μας συντρόφευσαν με τις ιστορίες αλλά και τις μουσικές τους σε μια νοερή περιπλάνηση στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, του χθες και του σήμερα. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, Ηθοποιός, Ραδιοφωνικός Παραγωγός και Συγγραφέας, με το αστείρευτο χιούμορ και τον χαρακτηριστικό, απολαυστικό του λόγο, μας μετέφερε στο κλίμα της αθηναϊκής νύχτας μερικών ετών πίσω και συζήτησε μαζί μας τον νέο παλμό της πόλης, που δεν παύει να ικανοποιεί όλα τα γούστα. Η Εύα Θεοτοκάτου, Ραδιοφωνική Παραγωγός, DJ, Παρουσιάστρια και γέννημα-θρέμμα των Αθηνών, μίλησε για το κέντρο, αυτό που όλοι επιστρέφουν για να βρεθούν στην καρδιά των γεγονότων μιας «πόλης που ακτινοβολεί ζωή».

Η Εύη Σιδηροπούλου, Ραδιοφωνική Παραγωγός και DJ, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, θυμήθηκε την πρώτη φορά που έπαιξε μουσική στο κέντρο των Αθηνών, το 2007, σε μια πιο ανέμελη Αθήνα τα χρόνια πριν την οικονομική κρίση. Με τη σειρά του, ο Κώστας Λειβαδάς, Συνθέτης, Στιχουργός και Ερμηνευτής, «σαν να μην πέρασε μια μέρα» διηγήθηκε την ιστορία του πασίγνωστου τραγουδιού που εμπνεύστηκε πριν χρόνια στον ίδιο χώρο, στην πλατεία Μαβίλη. Ο Γιάννης Οικονομίδης, Ιδιοκτήτης της «καντίνας Μαβίλη», μας ταξίδεψε στην ιστορία του εμβληματικού σημείου αναφοράς των απανταχού …ξενύχτηδων. Τέλος, οι δημοσιογράφοι Σταύρος Διοσκουρίδης και Παναγιώτης Μένεγος, οι γνωστοί σε όλους Laternative, μοιράστηκαν μαζί μας τις δικές τους αγαπημένες αθηναϊκές γωνιές και εμπειρίες και έπαιξαν μουσική που κράτησε τη διάθεση όλων ψηλά μέχρι και μετά το τέλος της εκδήλωσης. 

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ ανανέωσαν το ραντεβού τους με το κοινό τον Σεπτέμβριο στο πρώτο τους ταξίδι στη Θεσσαλονίκη. 

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ του ΙΣΝ επιμελείται και συντονίζει η Άννα – Κύνθια Μπουσδούκου

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση, εδώ.