Τι θέλουν πια οι άντρες;

Ήρθε η ώρα σε αυτό το άρθρο να σου λύσουμε όλες τις απορίες για το τι θέλουν πια οι άντρες από μας τις γυναίκες. Αυτό που συζητάμε χρόνια με τις φίλες μας, που ψάχνουμε πίσω από κάθε μικρή του κίνηση, το κρυφό νόημα και αναλύουμε κάθε συμπεριφορά , θα λάβει τέλος. Γιατί οι άντρες, κορίτσια μου θέλουν λίγα και καλά από μας. Δώσε προσοχή στα παρακάτω!

Συναισθηματική ωρίμανση.  Να ξέρουμε τι θέλουμε, να είμαστε δυνατές ψυχολογικά και να μπορούμε να στηριχτούμε στα πόδια μας. Εννοείται ότι θέλουν να είναι δίπλα μας, κάθε άντρας θέλει να στηρίζει την γυναίκα του, αλλά θέλουν να μην κάνουμε σαν μικρά παιδιά ή να φέρνουμε τον πανικό σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που μας τυχαίνει. Έτσι θα ξέρουν ότι κι αυτοί αν δεν είναι καλά θα μπορούν να το μοιραστούν μαζί σας.

Θέλει να είσαι διασκεδαστική. Κανένας άντρας δεν θέλει δίπλα του μια γυναίκα σοβαρή 24 ώρες το 24ωρο,χωρίς καμία αίσθηση του χιούμορ. Χωρίς να μπορεί να κάνει βλακείες μαζί της, να γελάσουν, να νιώθουν παιδιά. Θέλει με την κοπέλα του να μπορεί να διασκεδάσει, να γελάσει με την ψυχή του. Αν θες εσύ συνέχεια να έχεις τον έλεγχο και είσαι συνέχεια στην τσίτα, χωρίς να χαλαρώνεις θα του προκαλείς άγχος και δεν θα είναι ο εαυτός του.

Σε θέλει ανεξάρτητη. Μπορεί να λέγεται ότι ένας άντρας φοβάται μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, αλλά δεν ισχύει αυτό. Ίσα ίσα την θαυμάζει, την σέβεται παραπάνω και θέλει να την διεκδικεί συνέχεια, είτε έχει σχέση μαζί της (δεν επαναπαύεται δηλαδή), είτε δεν έχει.  Βέβαια δεν θέλει να σε νοιάζει μόνο η καριέρα σου, ή ο εαυτός σου, γιατί θέλει να μένεις θηλυκή και να τον προσέχεις, τόσο όσο όμως, χωρίς να του κολλάς όλη την ώρα.

Τέλος θέλει να σου αρέσει το σεξ. Να νιώθεις άνεση και αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι . Να μην κάθεσαι και τα περιμένεις όλα από εκείνον στο σεξ, Να ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι, να είσαι όσο άνετη χρειάζεται  και να μπορείς να τον επιβεβαιώσεις κι εκείνον ως άντρα. Γενικά να φαίνεται ότι το απολαμβάνεις, σου αρέσει και δεν το θεωρείς αγγαρεία.